Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576267868 Márka: Hurtel

Hybrid Armor Camshield tok iPhone 14 Plus-hoz kameravédős páncélozott tok kék színben


Cikkszám: Hybrid Armor Camshield iPhone 14 Plus BLUE | EAN/Vonalkód: 9145576267868 | Márka: Hurtel

Hybrid Armor Camshield tok iPhone 14 Plus-hoz kameravédős páncélozott tok kék színben


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 14 Plus Hybrid Armor Camshield tok kameravédővel kék színben A Hybrid Armor Camshield tok hőre lágyuló és tartós anyagból készült, amely acélszerű megjelenést kölcsönöz. A tok az iPhone 14 Plus készülékhez igazodik, tökéletesen védi a telefont a sérülésektől, például esésektől vagy karcolásoktól (például zsebbe tett kulcsoktól). A tok egy csúsztatható kameravédőt tartalmaz a hátsó kamerához. Ennek köszönhetően a kamera üvege védve van a karcolásoktól. Ez további előny azok számára, akik értékelik a magánszférát és adatbiztonságukat. A fedett kamera megakadályozza a hozzáférést a videórögzítéshez arra az esetre, ha valaki távolról hozzáférne a telefonhoz és bekapcsolná a fő kamera előnézetét. Az emelt élek a kijelző körül megvédik azt a karcolódástól, amikor sík felületre helyezik. Beépített fémgyűrűvel rendelkezik, amely lehetővé teszi a telefon kényelmes egykezes használatát, és állványként is funkcionál. A beépített fémlemez révén mágneses autós tartókhoz is rögzíthető. Érzékeny gombokkal és portkivágásokkal rendelkezik. Tökéletes azok számára, akik értékelik a stílust, minőséget és gondoskodnak készülékükről.

Specifikáció:
- Sorozat: Hybrid Armor Camshield
- Anyag: TPU, PC
- Kompatibilitás: iPhone 14 Plus
- Készülékkódok: A2632, A2885, A2888, A2887, A2886
- Szín: Kék

iPhone 14 Plus Hybrid Armor Camshield fő jellemzői:
- Véd a karcolások ellen: A tok felépítése két tartós anyagból készült: TPU és PC
- Ellenáll a leesés hatásainak a sarkokban elhelyezett légzsákoknak köszönhetően
- A kameravédő védi a lencsét és a magánszférát: Bármikor lefedheted a kamerát
- Tökéletesen illeszkedik az iPhone 14 Plus alakjához: Nem blokkolja a gombok, hangszórók vagy töltőport hozzáférését
- Még nagyobb kényelmet biztosít: A beépített fémgyűrű 360 fokban forgatható, ezáltal biztos fogást és kényelmes filmnézést vagy internetböngészést tesz lehetővé

Átgondolt dizájn A tok rugalmas keretből, kemény hátlapból és kameravédőből áll. A megerősített sarkok elnyelik az ütési energiát, amely egyenletesen eloszlik a tok felületén. Hátsó kamera védelem A tok hátulján található egy csúsztatható kameravédő. Védi a kamera üvegét a mindennapi használat során fellépő karcolódásoktól. Amikor videót vagy fényképet szeretnél készíteni, csak csúsztasd el a sapkát, hogy felfedd a lencsét.

Átfogó védelem Az egyedi dizájn révén a kiegészítő a teljes készülékházat védi. A készülék egy védőpáncélba lesz burkolva, amely minden veszélytől megóvja.

Könnyű és biztos összeszerelés A dizájnnak köszönhetően a kiegészítő könnyen fel- és letehető. És mindezt anélkül, hogy megkarcolnád a házat. Még évek múltán is újként nézhet ki az eszköz! Emellett nem kell attól tartanod, hogy a tok véletlenül lecsúszik az eszközről.

Emelt élek A tok enyhén emelt szélei további biztonságot nyújtanak a kijelző és a kamera lencséje számára. Függetlenül attól, hogy hogyan helyezed le a telefont, biztos lehetsz benne, hogy ezek az elemek nem karcolódnak meg.

Precíz kivágások Annak ellenére, hogy átfogó védelmet nyújt, a tok továbbra is szabad hozzáférést biztosít minden szükséges porthoz, érzékelőhöz és hangszóróhoz. A készülék használatának kényelme semmilyen módon nem korlátozott. Könnyedén csatlakoztathatod a töltőt, és a hívások vagy értesítések hangjai sem tompulnak feleslegesen.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett