Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906302310876 Márka: HOFI

Hofi Anti Spy Glass Pro+ 2-Pack iPhone 16 Plus privát üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 5906302310876 | Márka: HOFI

Hofi Anti Spy Glass Pro+ 2-Pack iPhone 16 Plus privát üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Hofi Anti Spy Glass Pro+ edzett üveg kiváló megoldás azok számára, akik nagyra értékelik a magánéletet és adataik biztonságát. Az alkalmazott privát technológia korlátozza a kijelző láthatóságát kívülállók számára, megvédve azt az illetéktelen hozzáféréstől, ami növeli a beszélgetések és üzenetek bizalmas jellegét.

A Hofi Anti Spy Glass Pro+ emellett kiváló védelmet nyújt a kijelzőnek a karcolások, ütődések és benyomódások ellen, így a telefon hosszú időn keresztül tökéletes állapotban marad. A gyártó a keménységi szintjét 9H-ra értékeli a tízfokozatú skálán. Nem befolyásolja az érintés érzékenységét és a megjelenített színek telítettségét. Továbbá, magas minőségű oleofób bevonattal van ellátva, ami minimálisra csökkenti az ujjlenyomatok mennyiségét.

Érdemes megjegyezni a hihetetlenül sima tapintást is, ami pozitívan befolyásolja a telefon használatának kényelmét. Ezenkívül, az egyszerű telepítési eljárás mindenki számára könnyedén elvégezhető, még azoknak is, akik nem jártasak az üvegek felszerelésében.

Emlékezz, hogy az üveg telepítése után távolítsd el és újból add hozzá az ujjlenyomatokat, ha vannak ilyenek. Az eltérő kijelzőszélezések miatt az üveg telepítése után a képernyő körül enyhe légszivárgásos "aurula" alakulhat ki. Ez az adott példány kijelzőjének szélezési technológiájának az eredménye.

Telepítési útmutató:
1. Kezdjük a telepítést a fürdőszobában közvetlenül a fürdés után – a vízgőz elnyeli a levegőben lévő port, így az nem akadályozza az instalációt.
2. Tisztítsd meg alaposan a kijelző felületét és zsírtalanítsd, majd száraz törlőkendővel polírozd fényesre.
3. A lehető legegyenletesebben helyezd fel a fóliát – két ragasztószalag segítségével pozicionálhatod az eszköz oldalára rögzítve.
4. Távolítsd el a légbuborékokat az egész felületet néhány tíz másodpercig erősen nyomva körkörös mozdulatokkal. Tedd ezt úgy, hogy a ragasztóréteg a lehető legszorosabban kapcsolódjon a kijelzőhöz.

Termék jellemzői:
- 100% eredeti
- Eredeti csomagolásban
- 9H keménység
- Számítógépvezérelt frezelt élek 2.5D, kellemes tapintású
- További oleofób réteg
- Kiváló átláthatóság
- Privát funkció
- Nem befolyásolja az érintési funkciót
- Egyszerű telepítés
- Méretek: 158x74mm

A készlet tartalma:
- 2 x Hofi Anti Spy Glass Pro+ üvegfólia
- 2 x Telepítési készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett