Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417482618 Márka: SBS

SBS edzett üveg D3O kerettel iPhone 16 Plus / iPhone 15 Plus üvegfólia


Cikkszám: TED3OSCRGLIP1667 | EAN/Vonalkód: 8018417482618 | Márka: SBS

SBS edzett üveg D3O kerettel iPhone 16 Plus / iPhone 15 Plus üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

SBS edzett üveg D3O kerettel iPhone 16 Plus / iPhone 15 Plus
Az iPhone 16 Plus / iPhone 15 Plus kijelzőjének védelme soha nem volt még ennyire egyszerű és hatékony! Az SBS D3O technológiával készült edzett üveg a legmagasabb minőségű védelmet biztosítja, amelyre szükséged van a telefonod mindennapi sérülésektől való megóvásához. A D3O technológiának köszönhetően ez az üveg kiváló ellenállást nyújt a karcolások és ütődések ellen, miközben teljes mértékben megőrzi az érintőképernyő reakcióképességét. Tökéletesen illeszkedik az eszközödhöz, így otthoni körülmények között is könnyen telepíthető. Emellett a "case friendly" kialakításának köszönhetően a legtöbb tokhoz is ideálisan illeszkedik.

Specifikáció:
-Márka: SBS
-Anyag: D3O
-Kompatibilitás: iPhone 16 / iPhone 15

A SBS D3O technológiával készült edzett üveg legfontosabb előnyei iPhone 16 Plus / iPhone 15 Plus készülékekhez:
-D3O technológia: Rendkívül magas karc- és ütésállóság az előrehaladott D3O technológiának köszönhetően, amely elnyeli az ütés energiáját, megóvva telefonod kijelzőjét.
-Egyszerű telepítés: Az üveg felhelyezése gyors és egyszerű, szakmai segítség nélkül, ami lehetővé teszi, hogy otthoni körülmények között is önállóan felhelyezd.
-Tökéletes illeszkedés: Az üveg precízen lett megtervezve, hogy tökéletesen illeszkedjen iPhone 16 Plus / iPhone 15 Plus készülékedhez, biztosítva a teljes körű védelmet anélkül, hogy befolyásolná a telefon kinézetét és funkcionalitását.
-Case friendly: Az üveg kompatibilis a legtöbb tokkal, így nem kell lemondanod a további védelemről a telefonod számára.
-Érintőképernyő reakcióképesség: Tartóssága ellenére az üveg megőrzi az érintőképernyő teljes érzékenységét, garantálva a sima és kényelmes használatot.

A D3O technológia maximális védelmet nyújt
A D3O technológia egy forradalmi megoldás, amely speciális anyagot használ az ütésenergia elnyelésére és szétoszlatására. Ennek köszönhetően az SBS edzett üveg D3O kivételesen magas karc- és ütésállósággal rendelkezik, így hatékonyan védi iPhone 16 Plus / iPhone 15 Plus készülékedet még nehéz körülmények között is. Kiváló választás azoknak, akik a telefonjuk maximális védelmét keresik.

Egyszerű telepítés otthoni körülmények között
Az SBS D3O edzett üveg telepítése egyszerű és problémamentes, így néhány perc alatt önállóan is felhelyezhető. A csomag tartalmazza az összes szükséges kiegészítőt, amelyek megkönnyítik a telepítési folyamatot, kiküszöbölve a légbuborékok kialakulásának kockázatát. Ez az ideális megoldás mindenki számára, aki gyorsan és egyszerűen szeretné megóvni telefonját.

Tökéletes illeszkedés iPhone 16 Plus / iPhone 15 Plus készülékekhez
Az SBS edzett üveg D3O technológiával kifejezetten az iPhone 16 Plus / iPhone 15 Plus modellre lett tervezve. A precíz kivágások és az eszköz formájához való tökéletes illeszkedés biztosítják a kijelző teljes védelmét, anélkül, hogy akadályozná a gombok vagy portok elérését. Így telefonod nem csak biztonságban lesz, de teljes mértékben használható marad.

Kompatibilis a tokokkal a case friendly kialakításnak köszönhetően
Nem kell választanod a kijelzővédelem és a tok használata között! Az SBS D3O edzett üveg úgy lett tervezve, hogy a legtöbb elérhető tokkal is problémamentesen használható legyen. Így élvezheted telefonod maximális védelmét anélkül, hogy aggódnod kellene az üveg és a védőtok közötti konfrontáció miatt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett