Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6942007603041 Márka: HOCO.

HOCO hívás funkciós okosóra AMOLED Y15 ezüst


| EAN/Vonalkód: 6942007603041 | Márka: HOCO.

HOCO hívás funkciós okosóra AMOLED Y15 ezüst


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az elegáns, vízálló Hoco Y15 okosóra remekül fog szolgálni a munkahelyen, otthon, utazás közben vagy edzés során. Színes AMOLED képernyővel rendelkezik, több sportmóddal, méri a pulzust és a vér oxigénszintjét, valamint nyomon követi az alvást. Lehetővé teszi a beszélgetések lebonyolítását, hívások kezelését, névjegyek megtekintését, üzenetek és értesítések olvasását és megválaszolását. A Hoco okosóra az aktív emberek számára készült. A stílusos kialakítás minden csuklóhoz illik. A színes AMOLED képernyő által nyújtott használati kényelem, melynek átlója 1.43" és felbontása 466 × 466 px, valamint az menü támogatása magyar nyelven. Egyetlen töltéssel az eszköz akár 6 napot is üzemelhet. Az okosóra beépített hangszóróval és mikrofonnal rendelkezik, ami lehetővé teszi a hívások fogadását és kezdeményezését az órán keresztül, anélkül, hogy ki kellene vennie a telefont a zsebéből. Emellett lehetővé teszi az üzenetek és értesítések olvasását és megválaszolását. Az okosóra nyomon követi a fizikai aktivitást pulzusmérés és vér telítettségi szint mérése, valamint alvásfigyelés által. Lehetővé teszi az edzések nyomon követését több sportmód használatával. Az óra kompatibilis iOS és Android rendszert futtató eszközökkel. IP68 vízállósági osztállyal rendelkezik. A készlet tartalma:
- Hoco Y15 okosóra
- szilikon szíj
- mágneses töltő Specifikáció:
Modell: Hoco Y15
Képernyő: 1.43" AMOLED kapacitív érintőképernyő 466 × 466 px
Processzor: JL II 7012A6S
Memória: 128 MB
Csatlakoztathatóság: Bluetooth v5.0 (legfeljebb 10 m)
Akkumulátor üzemideje: kb. 5-7 nap egyetlen Bluetooth kapcsolat esetén / kb. 3-5 nap dupla Bluetooth kapcsolat esetén (hívás funkcióhoz szükséges)
Akkumulátor: 260 mAh
Töltés típusa: mágneses
Kábel mellékelve: igen (töltőkábel)
Anyag: óra: alumínium ötvözet / szíj: szilikon
Vízállósági osztály: IP68
Kompatibilitás: iOS és Android rendszert futtató eszközök
Nyelv: 22 nyelv (magyar, kínai, angol, orosz, arab, vietnami, dán, thai, perzsa, spanyol, maláj, görög, francia, olasz, német, portugál, török, latin, román, héber, burmai, ukrán)
Funkciók: hívás kezdeményezése/fogadása, push értesítések, hívás elutasítása, üzenet emlékeztető, hívás emlékeztető, pulzusmérő, hosszú ülés emlékeztető, vér oxigénszint mérő, vérnyomásmérő, alvásfigyelő, női egészség asszisztens, több sportmód, lépésszámláló, kalória mérés, távolság mérés, kamera/videokamera vezérlése, zene vezérlés, ébresztőóra, stopper, időjárás kijelzés, ne zavarj mód és még sok más.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett