Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972436984343 Márka: Colmi

Colmi L10 Okosóra (arany)


Cikkszám: L10 Gold | EAN/Vonalkód: 6972436984343 | Márka: Colmi

Colmi L10 Okosóra (arany)


Webáruház raktár

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

19700 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Colmi L10 Okosóra (arany)
Könnyű, stílusos és elegáns - a Colmi L10 szinte bármilyen stílushoz illik. Kerek számlapja klasszikus megjelenést kölcsönöz neki. Az 1,4 hüvelykes IPS kijelző tiszta hozzáférést biztosít az információkhoz és megkönnyíti a használatot. Az okosóra támogatja a Bluetooth kapcsolatokat, valamint figyeli a munkát és az alvást. Emellett a rendelkezésre álló sportmódok segítenek a fitnesz megőrzésében is. Az eszköz menstruációs naptár funkcióval is rendelkezik, és emlékeztet, hogy inni kell vizet és pozícióváltásra, ha túl hosszú ideig ülsz.

Kényelmes hozzáférés az értesítésekhez
A Colmi L10 okosóra 1,4 hüvelykes IPS kijelzővel van felszerelve, így könnyen használhatod az óra beállításait és funkcióit. Emellett 360 x 360 felbontást kínál, és a vékony cinkötvözet keret tovább növeli a használhatóságot. A menü nézetét és a számlap mintáját is testreszabhatod a rendelkezésre álló designok közül választva.

Bluetooth hívások
Indíts és fogadj telefonhívásokat közvetlenül az okosóráról. A Colmi L10 és okostelefonod párosítása után indíthatod, fogadhatod és elutasíthatod a bejövő hívásokat. Emellett az okosóra elolvassa az új üzeneteket is - így nem kell minden alkalommal elővenned a telefonodat.

Egészséged érdekében
A modern algoritmusok használatával az okosóra folyamatosan figyeli a szívritmusodat. Így nyomon követheted a méréseket és gyorsan reagálhat, ha riasztó tüneteket észlelsz. Emellett méri a vér oxigénszintjét és adatokat rögzít az alvásfázisokról. Ennek eredményeként könnyebben megszüntetheted a rossz szokásokat és végül kipihenheted magad.

Segít a fitnesz karbantartásában
Szereted az aktív kikapcsolódást? Vidd magaddal a Colmi L10-et edzésre. Az okosóra különféle sportmódokat kínál, például futást, kerékpározást, tollaslabdát vagy ugrókötelezést. A FitCloudPro alkalmazásban egyéb módok, mint a jóga, karate, tánc, röplabda, stb. is elérhetők. Célokat is beállíthatsz, és edzés utáni jelentéseket ellenőrizhetsz a hatékonyabb edzés érdekében.

Vízálló
Az okosóra IP67 vízállósággal rendelkezik, így bátran használhatod anélkül, hogy aggódnod kellene a fröccsenések miatt. Tökéletesen teljesít edzés közben, és az esőtől sem ijed meg. Emellett kézmosáshoz sem kell levenned. A Colmi L10 szinte bárhová elkísérhet!

További lehetőségek
Az okosóra előnyei itt nem érnek véget! A készülék menstruációs naptár funkcióval rendelkezik, így még jobban megismerheted testedet. Ezen kívül lehetőséget biztosít az időjárás előrejelzésének megtekintésére, a zenelejátszó kezelésére és ébresztő beállítására. Emellett emlékeztetni fog, hogy igyál vizet és változtass pozíciót, ha túl hosszú ideig ülsz.

Akár 7 napos működés egyetlen feltöltéssel
Használd az okosórát akár 7 napig egyetlen feltöltéssel. Az eszköz 225 mAh lítium-polimer akkumulátorral van felszerelve. Emellett körülbelül 30 napig készenléti módban marad. Az óra feltöltése pedig körülbelül 2 órát vesz igénybe - az energia megújítása mágneses USB kábellel (tartozék) történik.

A csomag tartalma:

- okosóra
- mágneses USB töltőkábel
- használati útmutató

Gyártó
Colmi

Modell
L10

Szín
arany

Chip
RTL8763EWE

Kapcsolat
Bluetooth 5.0

Bluetooth hatótávolság
10 m

Képernyő
IPS

Kijelző átló
1,4"

Felbontás
360 x 360p

Akkumulátor
Lítium-polimer

Akkumulátor kapacitása
225 mAh

Töltési idő
kb. 2 óra

Működési idő
5-7 nap

Készenléti idő
30 nap

Méretek
39,5 x 39,5 x 10 mm

Anyag
szilikon, cinkötvözet

Súly
40 g

Szíj szélessége
18 mm

Kompatibilitás
Android 4.4 (vagy újabb), iOS 8.0 (vagy újabb), Harmony OS

Alkalmazás
FitCloudPro

Vízállóság
IP67

Frissítés
OTA

Támogatott nyelvek
okosóra: kínai, angol, német, orosz, spanyol, portugál, francia, japán, arab, holland, olasz, cseh, görög, héber, indonéz, koreai, maláj, perzsa, lengyel, thai, vietnámi, finn, román, török, horvát; app: angol, egyszerűsített kínai, hagyományos kínai, német, francia, arab, cseh, görög, spanyol, japán, perzsa, olasz, koreai, lengyel, portugál, orosz, finn, svéd, thai, magyar, szlovák, horvát, albán, török, ukrán

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett