Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972576181244 Márka: HiFuture

HiFuture FutureFit Zone 2 Okosóra (fekete)


Cikkszám: FutureFit Zone2 (bl) | EAN/Vonalkód: 6972576181244 | Márka: HiFuture

HiFuture FutureFit Zone 2 Okosóra (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

HiFuture FutureFit Zone 2 okosóra (fekete).
Ez nem csupán egy óra. A HiFuture Zone 2 egy okosóra, amely 1,96 hüvelykes IPS kijelzőjével és élénk színvilágával lenyűgöz. Mostantól értesítéseket, üzeneteket és telefonhívásokat érhet el egyetlen érintéssel. A készülék akár 7 napos használatot biztosít egyetlen töltéssel, így lépést tart az aktív életmóddal. A Zone 2 nyomon követi az edzéseket és méri az életfunkciókat, valamint IP68 vízállósággal rendelkezik, így korlátlanul használhatja! Több mint 100 számlap dizájn áll rendelkezésére, hogy különböző ízléseket kielégítsen.

Egy elbűvölő kép a csuklóján
A Zone 2 1,96 hüvelykes, 240 x 286 felbontású kijelzővel rendelkezik, amely élénk és valósághű színekkel nyűgöz le! A kijelző intuitívvá teszi az értesítések közötti navigációt, így a készülék használata igazi öröm lesz. Az okosóra több mint 100 színes számlapot biztosít, így minden nap testre szabhatja a kijelző megjelenését a hangulatának és preferenciáinak megfelelően, hogy igazi vizuális élvezetben lehessen része.

Aktívak számára tervezve
Mostantól bármit is csinál, kapcsolatban maradhat. A Zone 2 támogatja a vezeték nélküli telefonhívásokat, így hívásokat kezdeményezhet és fogadhat közvetlenül a csuklójáról. Ráadásul, ha mobilitásra vágyik, ez a modell Önnek készült. Egy töltéssel akár 7 napos használatot biztosít, így nem kell gyakran aggódnia a töltés miatt.

Kész bármilyen kihívásra
Bármilyen sportot is űz, a Zone 2 készen áll a kihívásra! Az okosóra IP68 vízállósággal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy semmi sem akadályozza meg abban, hogy kísérje Önt úszás, merülés és egyéb vízi tevékenységek során. A fröccsenés és a merülés nem árt neki.

Egészség kézben tartva
Méri a pulzusszámot, az alvás minőségét, a stressz szintjét - mindent kézben tart a Zone 2 okosórával. A készülék valós időben méri a pulzusszámot, így hozzáférhet az edzés, a napi tevékenységek és a pihenés során szerzett fitneszinformációkhoz. Vegye figyelembe ezeket a paramétereket, és tudatosan javítsa közérzetét.

Lépések rögzítése, edzés és célok elérése
A Zone 2 rendszeresen méri a lépések számát. Állítson fel célokat, és élvezze a napi motivációt, hogy megdöntse saját rekordjait. Az okosóra jelzi az egyes tevékenységek során elégetett kalóriák számát is, amely könnyű referencia pont az edzések során. A Zone 2 több mint 100 sportmóddal rendelkezik, így igazi szövetségesévé válik a fitnesz elérésében.

A csomag tartalma:
-Okosóra
-Töltő
-Felhasználói kézikönyv

Gyártó: HiFuture
Modell: Zone 2
Szín: Fekete
Méret: 53 x 39.2 x 11mm
Felbontás: 1.96TFT/ 240 x 286
Érintőkijelző: OGS teljes érintés
Akkumulátorkapacitás: 300mAh
Töltési mód: Mágneses töltés

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett