Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972576181329 Márka: HiFuture

HiFuture ALTUS Speaker Kék


Cikkszám: ATLUS Blue | EAN/Vonalkód: 6972576181329 | Márka: HiFuture

HiFuture ALTUS Speaker Kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

HiFuture ALTUS Speaker (Kék)
A HiFuture ALTUS hangszóró igazi hangteljesítmény egy kompakt csomagban. Kimeneti teljesítménye eléri a 10 wattot, amely 40 milliméteres meghajtókkal kombinálva lehetővé teszi, hogy bárhol élvezhesd a kiváló hangminőséget. A beépített mikrofon lehetővé teszi, hogy kényelmesen telefonálj, valamint használhasd hangasszisztenseket, mint például a Siri és a Google Assistant. Akár 8 órányi üzemidőt is biztosít, és IPX5 vízállóságának köszönhetően otthon, a strandon vagy a parkban is remekül használható.

Merülj el a hangok világában
Fedezd fel a hangok új korszakát a HiFuture ALTUS-szal! A 10 watt teljesítménnyel és fejlett, 40 mm-es meghajtókkal a hangszóró lenyűgöző tisztasággal és gazdag részletekkel adja vissza a hangot. Mostantól egészen új módon élvezheted kedvenc zenéidet, meghallhatod azokat az árnyalatokat és finomságokat, amelyeket korábban észre sem vettél. Szeretnéd betölteni az egész szobát? Kombinálj két ALTUS hangszórót és hozd létre azt a nagy teljesítményű, térbeli hangot, amely minden hallgatót elvarázsol.

Beszélj szabadon a telefonon
A HiFuture ALTUS hangszóró beépített, mindenirányú mikrofonnal rendelkezik, így kényelmesen bonyolíthatsz le kéz nélküli telefonhívásokat. Csak párosítsd okostelefonodat a hangszóróval Bluetooth-on keresztül, ami garantálja a stabil és gyors csatlakozást akár 10 méteres távolságon belül!

Akár 8 órányi zenelejátszás
Mostantól bárhol élvezheted kedvenc zenéidet anélkül, hogy aggódnod kellene a szórakozás megszakításáért. A hangszóró 1000 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely egy töltéssel akár 8 órányi lejátszási időt is biztosít. Ezenkívül készenléti módban akár 300 napig is eláll. Villogó háttérvilágítás jelzi az alacsony töltöttséget – a teljes feltöltés mindössze 1,5 órát vesz igénybe.

Elengedhetetlen társ az úton
Kompakt mérete (98 x 98 x 47,5 mm) miatt bárhová magaddal viheted, és élvezheted a nagyszerű hangzást, amikor csak szükséged van rá. Egy praktikus pánt lehetővé teszi, hogy kényelmesen viseld a csuklódon vagy rögzítsd a hátizsákodra, például. Az ALTUS hangszóró IPX5 vízálló is, így nem kell aggódnod a véletlen fröccsenések okozta károk miatt.

Gyártó: HiFuture

Modell: ALTUS

Szín: Kék

Teljesítmény: 10 W

Meghajtók: 40 mm

Frekvencia-válasz: 90Hz - 20 kHz

Impedancia: 4Ω

Maximális hangnyomás: 81 dB

Jel-zaj viszony: >= 76 dB

Bluetooth verzió: 5.3

Hatótávolság: Akár 10 m

Bluetooth profilok: HFP1.7 / A2DP 1.3 / AVRCP 1.6

Akkumulátor kapacitás: 1000 mAh

Üzemidő: 8 óra

Töltési idő: 1,5 óra

Készenléti idő: 300 nap

Töltési interfész: USB-C

Vízállóság: IPX5

Mikrofon: Igen

Méretek: 98 x 98 x 47,5 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett