Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972576181336 Márka: HiFuture

HiFuture ALTUS Hangszóró Piros


Cikkszám: ATLUS Red | EAN/Vonalkód: 6972576181336 | Márka: HiFuture

HiFuture ALTUS Hangszóró Piros


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

HiFuture ALTUS Hangszóró (Piros)

A HiFuture ALTUS hangszóró valódi hangteljesítményt nyújt kompakt csomagolásban. Kimeneti teljesítménye eléri a 10 wattot, melyet 40 milliméteres meghajtók egészítenek ki, így bármikor élvezheted a csodálatos hangminőséget. Az integrált mikrofon lehetővé teszi, hogy kényelmesen telefonhívásokat indíts, valamint használj hangasszisztenseket, mint például a Siri és a Google Assistant. Akár 8 órányi üzemidőt kínál, és IPX5 vízállóságának köszönhetően nagyszerű társ lehet otthon, valamint a strandon vagy a parkban is.

Merülj el a hangok világában
Fedezd fel a hangok új korszakát a HiFuture ALTUS segítségével! A 10 wattos teljesítménnyel és az előrehaladott 40 mm-es meghajtókkal a hangszóró hihetetlen tisztaságot és gazdag részleteket közvetít. Most egy teljesen új módon élvezheted kedvenc zenéidet, és meghallhatod azokat az árnyalatokat és finom részleteket, amiket eddig nem vettél észre. Szeretnél egy egész szobát megtölteni hanggal? Párosíts két ALTUS hangszórót, és alkoss egy erőteljes, térbeli hanghatást, mely minden hallgatót elbűvöl.

Beszélj szabadon telefonon
A HiFuture ALTUS Hangszóró beépített mindenirányú mikrofonnal rendelkezik, így kényelmesen folytathatsz kéz nélküli telefonhívásokat. Csak párosítsd okostelefonodat a hangszóróval Bluetooth-on keresztül, amely stabil és gyors kapcsolatot garantál akár 10 méteres távolságig!

Akár 8 óra zenelejátszás
Mostantól bárhol élvezheted kedvenc zenéidet anélkül, hogy megszakítaná szórakozásodat. A hangszóró egy 1000 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely egyetlen töltéssel akár 8 óra lejátszást tesz lehetővé. Ráadásul készenléti módban akár 300 napig is bírja. Villogó háttérvilágítás tájékoztat a gyenge töltöttségről - a teljes feltöltés mindössze 1,5 órát vesz igénybe.

Nélkülözhetetlen társ útközben
Kompakt mérete (98 x 98 x 47.5 mm) lehetővé teszi, hogy bárhol magaddal vidd és nagyszerű hangzást élvezz, amikor csak szükséged van rá. Egy praktikus zsinór lehetővé teszi, hogy kényelmesen viseld a csuklódon vagy a hátizsákra rögzítsd. Az ALTUS Hangszóró IPX5 vízálló is, így nem kell aggódnod a véletlenszerű fröccsenések okozta károk miatt.

Gyártó: HiFuture

Modell: ALTUS

Szín: Piros

Teljesítmény: 10 W

Meghajtók: 40 mm

Frekvenciaátvitel: 90Hz - 20 kHz

Impedancia: 4Ω

SPL: 81 dB

SNR: >= 76 dB

Bluetooth verzió: 5.3

Hatótáv: Akár 10 m

Bluetooth profilok: HFP1.7 / A2DP 1.3 / AVRCP 1.6

Akkumulátor kapacitása: 1000 mAh

Üzemidő: 8h

Töltési idő: 1,5h

Készenléti idő: 300 nap

Töltési felület: USB-C

Vízállóság: IPX5

Mikrofon: Igen

Méret: 98 x 98 x 47.5 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett