Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972576181312 Márka: HiFuture

HiFuture ALTUS Hangszóró Fekete


Cikkszám: ATLUS Black | EAN/Vonalkód: 6972576181312 | Márka: HiFuture

HiFuture ALTUS Hangszóró Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

HiFuture ALTUS Hangszóró (Fekete)
A HiFuture ALTUS hangszóró valódi hangteljesítményt kínál kompakt csomagban. Kimeneti teljesítménye eléri a 10 wattot, amely 40 milliméteres meghajtókkal kombinálva lehetővé teszi, hogy bárhol élvezhesse a lenyűgöző hangminőséget. Az integrált mikrofon lehetővé teszi a kényelmes telefonhívásokat, valamint a hangasszisztensek (pl. Siri és Google Assistant) használatát. Akár 8 óra üzemidőt biztosít, és az IPX5 vízállóságnak köszönhetően otthon, a strandon vagy a parkban is nagyszerűen teljesít.

Merülj el a hangok világában
Fedezd fel a hangzás új korszakát a HiFuture ALTUS-szal! A 10 wattos teljesítménnyel és a fejlett 40 mm-es meghajtókkal a hangszóró elképesztő tisztaságú és gazdag részletezettségű hangzást biztosít. Most teljesen új módon élvezheted kedvenc zenéidet, meghallhatod az eddig figyelmen kívül hagyott finomságokat és árnyalatokat. Szeretnéd megtölteni hangzással az egész szobát? Kombinálj két ALTUS hangszórót, hogy erőteljes, tágas hangzást hozz létre, amely minden hallgatót lenyűgöz.

Beszélj szabadon telefonon
A HiFuture ALTUS Hangszóró beépített mindenirányú mikrofonnal rendelkezik, így kényelmesen intézheted a telefonhívásokat kéz nélkül. Egyszerűen párosítsd okostelefonodat a hangszóróval Bluetooth segítségével, amely stabil és gyors kapcsolatot biztosít akár 10 méteres távolságban is!

Akár 8 órányi zenelejátszás
Most bárhol élvezheted kedvenc zenéidet anélkül, hogy aggódnod kellene a szórakozás megszakításától. A hangszóró egy 1000 mAh akkumulátorral van felszerelve, amely egyetlen töltéssel akár 8 órányi lejátszást biztosít. Mi több, készenléti módban akár 300 napig is bírja. Az alacsony töltöttségre egy villogó háttérvilágítás figyelmeztet - mindössze 1,5 órára van szükség a teljes feltöltéshez.

Egy elengedhetetlen társ útközben
Kompakt mérete (98 x 98 x 47,5 mm) lehetővé teszi, hogy bárhova magaddal vidd, és nagyszerű hangzást élvezhess, bárhol is legyen szükséged rá. Egy praktikus pánt segítségével kényelmesen viselheted a csuklódon, vagy rögzítheted például a hátizsákodra. Az ALTUS Hangszóró IPX5 vízálló is, így nem kell aggódnod az esetleges fröccsenés okozta károk miatt.

Gyártó: HiFuture
Modell: ALTUS
Szín: Fekete
Teljesítmény: 10 W
Meghajtók: 40 mm
Frekvencia-válasz: 90Hz-20 kHz
Impedancia: 4Ω
SPL: 81 dB
SNR: >= 76 dB
Bluetooth verzió: 5.3
Hatótávolság: Akár 10 m
Bluetooth profilok: HFP1.7 / A2DP 1.3 / AVRCP 1.6
Akkumulátor kapacitás: 1000 mAh
Üzemidő: 8 óra
Töltési idő: 1,5 óra
Készenléti idő: 300 nap
Töltési interfész: USB-C
Vízállóság: IPX5
Mikrofon: Igen
Méretek: 98 x 98 x 47,5 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett