Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907489609098 Márka: HiBREW

HiBREW török kávégép


Cikkszám: CM1179_EU | EAN/Vonalkód: 5907489609098 | Márka: HiBREW

HiBREW török kávégép


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

28300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Szereted a török kávé jellegzetes, erős ízét? A HiBREW kis kávéfőzője nélkülözhetetlen lesz a konyhádban! Segítségével könnyedén készíthetsz forró, aromás italt. A rozsdamentes acél fűtőelem gyors felmelegedést biztosít, és egy speciális LED kijelző mutatja a gép állapotát. A kávéfőző könnyű, kivehető kávéskannával is rendelkezik.

Aromás török kávé
A hagyományos török kávét világszerte évszázadok óta ismerik. Megkülönbözteti jellegzetes, gazdag íze és kiváló aromája. A HiBREW márka kávéfőzője megkönnyíti a török stílusú kávé otthoni elkészítését! A gép nagyon gyorsan felmelegszik, és tulajdonságainak köszönhetően kihozza a legjobbat a kávészemekből. Nem kell sokat várnod egy csésze serkentő, aromás italra!

Könnyű használat
A kávéfőző rendkívül egyszerűen kezelhető. Csak töltsd bele a kávét a kannába, majd töltsd fel vízzel, ügyelve arra, hogy ne lépd túl a MAX vonalat. Ezután helyezd a kannát a gépbe, csatlakoztasd az áramforráshoz és nyomd meg a gombot az indításhoz. Amikor a kávé elkészült, a gép automatikusan leáll, és a LED kijelző kialszik. Emellett egy speciális szonda figyeli a vízszintet.

Kivehető kannával
A török kávé fogyasztása mostantól még élvezetesebb. A géphez tartozik egy kivehető 250 ml-es kanna. Például az asztalra helyezheted, és bármikor utántöltheted a forró italt. A kényelmes fogantyú megkönnyíti a használatát. A kanna ráadásul nagyon könnyű és tartós egyszerre. Hosszú ideig jó szolgálatot fog tenni!

Márka: HiBREW
Modell: CM1179_EU
Kanna kapacitása: 250ml
Méret: 280x145mm
Szín: Fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett