Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907489609043 Márka: HiBREW

HiBREW H4-basic 3 az 1-ben hordozható kávéfőző 15 bar nyomással 80W


Cikkszám: H4-basic | EAN/Vonalkód: 5907489609043 | Márka: HiBREW

HiBREW H4-basic 3 az 1-ben hordozható kávéfőző 15 bar nyomással 80W


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

38700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

HiBREW H4 Basic 3 az 1-ben hordozható kávéfőző
Bárhol jársz, lehetőséged van ízletes, aromás kávét főzni. A HiBREW H4 hordozható kávéfőző könnyű és hordozható, így szinte bárhová magaddal viheted. Gyorsan felmelegszik és 15 bar nyomással rendelkezik. Egy speciális csészével van felszerelve, amelyet egészségre ártalmatlan tritanból készítettek. A készülék kompatibilis a Nespresso és Dolce Gusto kapszulákkal, valamint őrölt kávét is tud készíteni.

Mindig magaddal viheted
Élvezd a finom, aromás kávét bárhova is mész. Az H4 kávéfőző rendkívül könnyű és hordozható - mindössze 600g a súlya, és kompakt méretének köszönhetően könnyen elfér a hátizsákodban vagy az utazótáskádban. Így magaddal viheted nyaralásra, sátorozásra, kempingezésre vagy munkába. Többé nem kell lemondanod kedvenc italodról, amikor elhagyod otthonodat!

15 bar a nagyszerű ízért
A kávéfőző 15 baros nyomással emelkedik ki. Magas teljesítményű fűtőeleme egyenletesen osztja el a hőt. Mindez lehetővé teszi, hogy percek alatt elkészítsd az ízletes kávét, amely gazdag aromával, bársonyos textúrával és kiváló ízzel fog elkápráztatni. Sőt, a készülék lehetővé teszi meleg és hideg kávé főzését is.

Készítsd el kedvenc kávédat
A HiBREW használatával szinte semmi sem korlátoz téged: mostantól könnyen elkészítheted a kívánt kávét, épp úgy, ahogy szereted. Az H4 kompatibilis a Dolce Gusto és Nespresso kapszulákkal. Emellett őrölt kávét is tud főzni. Válaszd a mindennap használt szemeket, vagy próbálj ki valami újat! Otthon, munkahelyen, nyaralás alatt - a HiBREW segítségével szinte bármilyen helyzetben elkészítheted kedvenc kávédat.

Egyszerű használat
Az H4 kávéfőzővel egyszerűen készíthetsz ízletes, aromás italt. Csak helyezd a kapszulát vagy az őrölt kávét a megfelelő helyre, töltsd meg a tartályt vízzel, csatlakoztasd a készüléket az áramellátáshoz és nyomd meg a gombot. Körülbelül 60 másodperc elteltével az italod kész lesz! Meleg kávé készítése hideg vízzel is lehetséges. Ehhez használd a külön vásárolható AC adaptert. Kávéd körülbelül 5-8 perc alatt készül el. Autós töltőt is használhatsz. Megjegyzés: USB kábellel történő csatlakoztatás esetén a fűtési funkció nem működik - ebben az esetben csak meleg vízzel lehet kávét főzni.

Egy praktikus bögre
Nem kell külön poharakat magaddal cipelned. A kávéfőző fel van szerelve egy kis bögrével. Magas minőségű tritánból készült, amelyet a bébi üvegek gyártásához is használnak. Nem tartalmaz ártalmas BPA-t és biztonságos az egészségre. Mindez lehetővé teszi, hogy szinte bármikor kényelmesen igyál egy serkentő, aromás eszpresszót.

A csomag tartalma:
-H4 hordozható kávéfőző

-Kávépor adapter

-Dolce Gusto kapszula adapter

-Nespresso kapszula alap és adapter

-USB kábel

-Autós szivargyújtó töltő

Márka
HiBREW

Modell
H4 Basic

Nyomás
15 bar

Névleges teljesítmény
80W

Névleges feszültség
DC 12V

Víz tartály kapacitás
60ml

Méretek
70x70x240mm

Súly
600g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett