Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975692070034 Márka: HHOLove

HHOLove Wi-Fi Plus Okos ételadagoló


Cikkszám: CT-FDWWP | EAN/Vonalkód: 6975692070034 | Márka: HHOLove

HHOLove Wi-Fi Plus Okos ételadagoló


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

36900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

HHOLove Wi-Fi Plus okos ételadagoló

Gondoskodj kisállatod egészséges étkezési szokásairól. Az eszköz lehetővé teszi, hogy étkezési ütemtervet hozz létre és azt alkalmazáson keresztül irányítsd. A 6 literes kapacitásnak köszönhetően kisállatod mindig megfelelő adag ételt kap időben. Az adagoló támogatja a kettős áramforrást, így nem kell gyakori utántöltés miatt aggódnod. Ezenkívül a berendezés WiFi-t használ és valós idejű képet mutat - valós időben nyomon követheted kisállatod.

Etetési ütemterv
Egy dedikált alkalmazás lehetővé teszi az étkezési időpontok és adagok programozását. Ez a funkció támogatja kisállatod egészséges étkezési szokásait. Néhány kattintással létrehozhatod kedvenced megfelelő etetési tervét!

Átgondolt tervezés
A magas minőségű okos etető lehetővé teszi száraz vagy fagyasztva szárított étel tárolását 2-13 mm méretben. A 6 literes kapacitással az étel tovább kitart. Egy macska esetében akár 30 napig, míg egy kutya esetében 7 napig. Nem kell aggódnod az étel beszorulása miatt - a teljes kialakítás úgy lett megtervezve, hogy maximális kényelmet biztosítson kedvencednek. Az ételtál 7°-os szögben van megdöntve, hogy védje a macskák nyaki gerincét. Soha nem volt ilyen egyszerű gondoskodni szőrös kedvenceidről!

Kövesd nyomon kisállatodat mindig
A HHOLove Wi-Fi Plus kamerával van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy nyomon kövesd kisállatod és az általa elfogyasztott ételt. A kamera beállítása is lehetséges, hogy még többet láss. Nem számít, hol vagy pillanatnyilag - a 2.4G WiFi funkció lehetővé teszi, hogy valós időben ellenőrizd a kisállat adagoló állomását. Ajánlott a világos helyre elhelyezni az adagolót, hogy a kép ne legyen zavaros.

A csomag tartalma:
- Étel tartály
- Adagoló test
- Műanyag ételtálca
- USB kábelek
- Szárító tasak
- Használati utasítás
- Fém tál

Márka
HHOLove

Név
HHOLove Wi-Fi Plus Okos ételadagoló

Méret
192 x 192 x 363.4 mm

Anyag
ABS + fém

Súly
1.8 kg

Kapacitás
6 l

Áramforrás
DC5V/A

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett