Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339185930 Márka: Hello Kitty

Hello Kitty IML Gradient Electrop Crowded Kitty Head tok iPhone 14 Pro Max - Pink


Cikkszám: Hel000081-0 | EAN/Vonalkód: 3666339185930 | Márka: Hello Kitty

Hello Kitty IML Gradient Electrop Crowded Kitty Head tok iPhone 14 Pro Max - Pink


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Hello Kitty IML Gradient Electrop Crowded Kitty Head

Az elegáns Hello Kitty tok egyedi stílus és az ikonikus karakter kombinációja, amely rendkívül lenyűgözővé teszi telefonodat. A tok különleges kifejezése a Hello Kitty rajongók szeretetének és az ő rendkívüli bájának. Fejezd ki rajongásodat ezen ikonikus karakter iránt egy egyedi dizájnnal, amely nemcsak tökéletesen védi a telefonodat, hanem megkülönböztető stílust is ad neki.

Arany Hello Kitty képek
Ez az egyedi dizájn maga Hello Kitty előtt tiszteleg. A figura arany kontúrjai kiemelik báját, miközben megőrzik jól felismerhető mosolyát. Ez egy rendkívüli kombinációja a klasszikusnak és a luxusnak.

Rózsaszín átmenet
A tok finom rózsaszín átmenettel gyönyörködtet, amely mélységet és karaktert ad. Az intenzív rózsaszíntől indulva, finoman változik át a kék árnyalataiba, ami az egésznek egyedi bájt kölcsönöz.

Védelem és stílus
Ez a tok nemcsak lenyűgözően néz ki, hanem tökéletesen védi is a telefonodat a karcolásoktól és sérülésektől. Tartós anyagból készült, amely garantálja a szilárd védelmet.

Tökéletes Hello Kitty rajongóknak
Ha igazi Hello Kitty rajongó vagy, akkor ez a tok a tökéletes választás arra, hogy kifejezd szeretetedet ezen ikonikus karakter iránt. A fejlett In-Mold Labeling (IML) technológia alkalmazásának köszönhetően a tok nemcsak kiváló nyomtatási minőséget biztosít, hanem tartós és ellenálló is a sérülésekkel szemben. Az anyag, amelyből készült, védi telefonodat a karcolásoktól, portól és véletlen esésektől. A Hello Kitty tok rózsaszín árnyalatban, gyönyörű arany karakterképekkel a stílus, a védelem és az ikonikus karakter szeretetének kombinációja. Adj egyedi karaktert a telefonodnak, és készülj fel arra, hogy mindenkit lenyűgözz a különleges kütyüddel. A termék a Hello Kitty márka licencével készült.

Műszaki adatok
Gyűjtemény: IML Gradient Electrop Crowded Kitty Head
Típus: Keménytok (Hardcase)
Anyag: TPU
Szín: Rózsaszín
Kompatibilitás: iPhone 14 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett