Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975092685807 Márka: iCarer

iCarer CE Premium Leather Folio tok iPhone 14 Pro Max Magnetic Flip Leather Folio tok MagSafe Barna (WMI14220716-BN)


Cikkszám: WMI14220716-BN | EAN/Vonalkód: 6975092685807 | Márka: iCarer

iCarer CE Premium Leather Folio tok iPhone 14 Pro Max Magnetic Flip Leather Folio tok MagSafe Barna (WMI14220716-BN)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iCarer CE Premium Leather Folio tok mágneses flip telefontok MagSafe Szeretne egyedi GSM kiegészítőket, amelyek idővel változnak, de nem veszítenek a minőségükből? Válassza az iCarer bőr okostelefon tokját - divatos és időtálló. Egyediségét a természetes bőr használata adja. Idővel a tok sajátos módon változik, így stílusa valóban egyedi lesz. Masszív védelem a sérülések ellen, precíz illeszkedés és a kényelmes vezetéknélküli áramellátás lehetősége (a tok eltávolítása nélkül a MagSafe technológiával) az egyéb előnyei ennek a kiegészítőnek. A legfontosabb előnyök:
- Stílusos dizájn - egy elegáns kialakítású praktikus tok, amely bármilyen helyzetben megállja a helyét. Akár üzleti ebéden, akár mindennapi otthoni használatban.
- Kompatibilitás a MagSafe-fel - a tok a MagSafe technológiával működik, lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést és további mágneses kiegészítők használatát.
- Tartósság és strapabíróság - a tok kellemes tapintású, természetes bőrből készült.
- Teljes védelem - a tok kompakt kialakítása miatt a telefon tökéletesen védve van a mechanikai sérülések és a szennyeződések ellen.
- Tökéletes illeszkedés - a tok formája összhangban van a telefon szerkezetével.
- Precíz kivágások - a praktikus kivágásoknak köszönhetően az objektívhez és az egyéb elemekhez való hozzáférés zavartalan.
- Mágneses zár - kényelmes toknyitás.
Megjegyzés - a természetes bőr egyedi jellege miatt minden tok kissé eltérhet a fényképeken bemutatott modelltől. Valódi bőr Az iCarer tok 100%-ban valódi tehénbőrből készült, fényes, polírozott textúrával. Teljes védelmet nyújt a készüléknek. Tökéletesen illeszkedik, védi a kopástól és a karcolásoktól. Stílusos dizájn A tok elegáns kialakítása minden helyzetben megállja a helyét. Nem számít, hogy üzleti találkozóról vagy egyszerű társasági beszélgetésről van-e szó. Teljes védelem Az elfüggönyözés megoldása miatt a telefon minden oldalról tökéletesen védve van. Praktikus zseb A fedél belsejében van egy zseb hitelkártyák, személyazonosító kártyák vagy bankjegyek számára. Megemelt szélek Az enyhén megemelt szélek további védelmet nyújtanak a képernyőnek és a kameralencsének. Integrált gombok Blokkolják a szennyeződések bejutását az overlay alá. Precíz kivágások Garantálják a szükséges portok könnyű elérését.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett