Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339297800 Márka: Hello Kitty

Hello Kitty HKHMP16XLSWKH iPhone 16 Pro Max 6.9" fehér/fehér kemény tok Liquid Glitter Sweet Kitty Bows MagSafe tok


Cikkszám: Hel000150-0 | EAN/Vonalkód: 3666339297800 | Márka: Hello Kitty

Hello Kitty HKHMP16XLSWKH iPhone 16 Pro Max 6.9" fehér/fehér kemény tok Liquid Glitter Sweet Kitty Bows MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Hello Kitty Metal Liquid Glitter Sweet Kitty Bows MagSafe Fedezd fel az új Hello Kitty Liquid Glitter Sweet Kitty Bows MagSafe telefontokot - az elegancia, a stílus és a funkcionalitás kombinációját. Egy divatos kiegészítő egyedi dizájnnal, amely biztosan megtalálja helyét e márka minden rajongójánál.

Egyedi design Csak rázd meg a telefonod ezzel a tokkal, hogy előtűnjenek a gyönyörű csillám részecskék apró masnikkal, amelyek a fényben csillognak. Átlátszó anyagból készült, tökéletesen kiemeli a telefon tervezését, és a fehér MagSafe gyűrű stílust és funkcionalitást ad, lehetővé téve a vezeték nélküli töltést. Míg a Hello Kitty karakter, amely a mágneses gyűrűből kitekint, vonzza a figyelmet és finom bájt kölcsönöz a tok számára.

Tökéletes illeszkedés A tok nem csak kiemeli a telefon kiváló megjelenését és egyedi tervezését, de mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen károktól és ütésektől. A gondosan kiválasztott méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan csillapítja az eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz bármilyen körülmények között.

Töltsd fel telefonod vezeték nélkül! A tokok mágneses gyűrűvel vannak felszerelve, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. A tokba épített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és biztosítják az iPhone erős tapadását a MagSafe töltőhöz.

Termék a Hello Kitty licenc alapján gyártva.

Műszaki adatok Gyűjtemény Liquid Glitter Sweet Kitty Bows MagSafe Típus Kemény tok Anyag TPU/PC Szín Fehér Kompatibilitás iPhone 16 Pro Max 6.9"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett