Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971664934700 Márka: HAYLOU

Haylou Solar Pro okosóra (kék)


Cikkszám: Solar Pro Blue | EAN/Vonalkód: 6971664934700 | Márka: HAYLOU

Haylou Solar Pro okosóra (kék)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

26000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Értékeli a kényelmet, az elegáns dizájnt és a csúcsminőségű funkcionalitást? A Haylou Solar Pro okosóra éppen Önnek való! Kombinálja a felhasználó számára legfontosabb funkciókat, rengeteg érdekes lehetőséget és kényelmet nyújt a mindennapi használat során, strapabíró kialakítása pedig ideális választássá teszi a szabadidőt aktívan szerető emberek számára.

Kiváló képminőség
A Haylou Solar Pro okosóra 1,43 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik, 466 x 466 pixeles felbontással és 60 Hz-es frissítési gyakorisággal. Ez a strapabíró és erőteljes kijelző lenyűgöző képminőséget biztosít, ideális bármilyen tartalom megtekintéséhez. A beépített forgatható gombok számos érdekes lehetőséget és menüt kínálnak, melyeket egyedi igényei szerint testreszabhat. Ezen kívül fejlett Bluetooth 2 az 1-ben chipje segítségével az okosóra stabil és tartós kapcsolatot biztosít. Feldolgozási képessége akár 80%-kal gyorsabb, a 2.5D GPU pedig lehetővé teszi dinamikus és sima háttérképek beállítását az órán, ami még élvezetesebbé teszi a használatát.

A biztonság érdekében
Az okosóra magas ellenálló képességgel rendelkezik mindenféle sérüléssel és akadállyal szemben, beleértve a szélsőséges hőmérsékleteket (-40 és 55 fok között), a páratartalmat (akár 95%), rázkódásokat, ütéseket, jeget és 2ATM vízállóságot. Tökéletes eszköz azok számára, akik szeretik az outdoor tevékenységeket, mint a futás vagy a túrázás.

Kiváló minőségű csatlakozás és biztonsági funkciók
A Haylou Solar Pro lehetővé teszi a telefonhívások Bluetooth-on keresztüli fogadását, és a beépített hangrögzítő chip garantálja a HiFi szintű hangminőséget - a mély basszustól a tiszta magashangokig. Az SOS funkció automatikus vészhelyzeti hívásokat biztosít, ezzel növelve a biztonságot. Használata rendkívül intuitív – csak háromszor kell megnyomnia az óra felső gombját az aktiváláshoz. Emellett az óra támogatja a hangasszisztens opciót, amely válaszol a parancsokra, mint például a hívások fogadása, elutasítása és kezdeményezése, ébresztő beállítása, idő és időjárás ellenőrzése, és még sok más. Ezáltal könnyebben kezelheti napi feladatait kéz használata nélkül.

Éjszakai és nappali egészségmegfigyelés
Az okosóra átfogó egészségmegfigyelést kínál a nap 24 órájában, beleértve a pulzus-, SpO2 és vérnyomásmérést, az alvásminőség ellenőrzését, egy kifejezetten nők számára tervezett módot, sőt, még az érzelmeit is képes elemezni. Ezen kívül részletes időjárás-információkat nyújt, lehetővé teszi a zene kezelését, SMS-értesítéseket küld, rendelkezik számológéppel, ébresztőórával és stopper funkcióval, és még sok mással.

Hosszú akkumulátor-élettartam
A Haylou Solar Pro rendkívül hosszú akkumulátor-élettartammal rendelkezik, akár 20 napig is bírja készenléti módban, és akár 7 napig normál használat mellett. Megbízható társ minden napra és hosszabb utazásokra is, sokoldalú funkcióival és kivételes tartósságával.

Stílusos és funkcionális dizájn
Az okosóra könnyű és stílusos kialakítása kényelmessé teszi a viselést még extrém edzések során is. Több mint 100 különféle edzésmódja és több mint 150 téma áll rendelkezésre, amelyeket online letölthet és testreszabhat, hogy az órát életmódjához igazítsa. A Haylou Solar Pro okosóra a modern technológia, az elegancia és a funkcionalitás tökéletes kombinációja, amely megfelel a legigényesebb felhasználók elvárásainak.

Tartalmazza:
- okosóra
- USB-A töltőkábel mágneses csatlakozóval
- felhasználói kézikönyv

Gyártó: Haylou
Modell: Solar Pro
Szín: kék
Méretek: 55mm x 49mm x 12mm
Szíj szélessége: 22mm
Súly: 45g (szíjjal együtt)
Kijelző: 1,43" AMOLED
Felbontás: 466 x 466
Akkumulátor kapacitás: 300mAh
Akkumulátor élettartam: Körülbelül 7 nap (20 nap készenléti módban)
Vízállóság: 2ATM
Ajánlott applikáció: Haylou Fun
Edzés módok száma: 100+
Frissítési gyakoriság: 60Hz
Kapcsolat: Bluetooth V5.2
GPU: 2.5D

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett