Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971664934038 Márka: HAYLOU

Haylou Solar Lite Okosóra (kék)


Cikkszám: Solar Lite Dark Blue | EAN/Vonalkód: 6971664934038 | Márka: HAYLOU

Haylou Solar Lite Okosóra (kék)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Haylou Solar Lite okosóra (kék)

Sokoldalú okosórát keresel, hogy megkönnyítsd napi teendőidet? A Haylou Solar Lite kiváló választás lesz! 1,38 hüvelykes színes érintőképernyővel rendelkezik, amely még könnyebbé teszi a használatot. Lehetőséget kínál akár 100 sportmód kiválasztására, és számos praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek egészséged megőrzésében, többek között alvásfigyeléssel, pulzusszám és véroxigén szint monitorozással. Vízálló kialakítással rendelkezik, és a modern, minimalista dizájn sok felhasználó figyelmét felkelti.

1,38 hüvelykes kijelző
Az okosóra nagy, 1,38 hüvelykes színes kijelzővel van felszerelve, ami gyors és kényelmes hozzáférést biztosít az összes okosóra funkcióhoz. Tiszta, könnyen olvasható képet garantál bármilyen körülmények között! Ezenkívül könnyen személyre szabhatod megjelenését több mint 100 számlapstílus közül választva a dedikált alkalmazásban, vagy feltöltheted saját fényképedet.

Akár 100 sportmód
Szeretnél gondoskodni a fitnesz állapotodról? Vagy teljesítményedet szeretnéd javítani? Bármit is szeretnél elérni, a Solar Lite okosóra segít benne! Az eszköz akár 100 sportmódot kínál, így mindenki találhat magának megfelelőt. Emellett informál a felhasznált kalóriákról, a lépések számáról vagy a pulzusszámról.

Vízálló kialakítás
Most már bármilyen körülmények között szabadon használhatod okosórádat! A Haylou Solar Lite vízállósága IP68 - nem ijed meg az esőcseppektől, az izzadtságtól vagy a portól. Többé nem kell levenned az órát kézmosáskor vagy intenzív edzés közben az edzőteremben.

Egészségügyi asszisztensed
A Haylou segítségével valós időben nyomon követheted egészségi állapotodat. Az okosóra menstruációs naptár funkciót, véroxigén szint követést és akár 24 órás pulzusszám monitorozást kínál. Sőt, ha a pulzusod túl magasnak bizonyul, azonnali értesítést kapsz. Az eszköz rögzíti az alvásadataidat is, és segít ellazulni légzőgyakorlatokkal.

Akár 20 napos működés
Nem kell aggódnod amiatt, hogy gyakran kell töltened okosórádat! Egy erős 240 mAh-s akkumulátor felelős az eszköz hosszú működési idejéért. Teljesen feltöltve akár 20 napig is működik alapvető használat mellett, napi használat mellett pedig akár 10 napig.

További lehetőségek
Használd ki teljes mértékben az okosóra potenciálját, és könnyítsd meg napi életedet. A Haylou Solar Lite azonnal értesít minden bejövő üzenetről. Csupán össze kell párosítani az okostelefonoddal! Az okosórát arra is használhatod, hogy kényelmesen kezeld a zenelejátszót vagy ellenőrizd az időjárás előrejelzést.

A csomag tartalma:

-okosóra

-mágneses töltőkábel

-felhasználói kézikönyv

Gyártó
Haylou

Név
Solar Lite

Méretek
46 x 46 x 9,9 mm

Kijelző
1,38"

Felbontás
240 x 240

Bluetooth verzió
5.3

Akkumulátor kapacitás
240 mAh

Működési idő
Akár 10 nap normál használat mellett (24 órás pulzusmérés engedélyezve)

Bemenet
5V 500 mA

Védettségi fokozat
IP68

Üzemi hőmérséklet
-10°C~60°C

Alkalmazás
Haylou Fun

Kompatibilitás
Android 6.0 és újabb
iOS 9.0 és újabb

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett