Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6920680846566 Márka: XO

Smartwatch Sport XO M50 (fekete)


Cikkszám: M50 black | EAN/Vonalkód: 6920680846566 | Márka: XO

Smartwatch Sport XO M50 (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Smartwatch Sport XO M50 okosóra a minimalizmus és a funkcionalitás tökéletes kombinációja, amely megkönnyíti a mindennapi életet és gondoskodik az egészségéről. Az okosóra lehetővé teszi a bejövő hívások fogadását és az értesítések ellenőrzését, így mindig képben lehet - csak emelje fel a csuklóját. A készülék sportszabályozókkal és egészségfigyelési funkciókkal is rendelkezik. Most már élvezheti ezeket a funkciókat egyetlen eszközben. Ezenkívül az XO M50 könnyű és IP56 vízállósággal rendelkezik, ami kényelmet biztosít.

Számos hasznos funkció
Az okosórával anélkül válaszolhat hívásokra, hogy a zsebéből ki kellene vennie az okostelefont, és elolvashatja az SMS üzeneteket is. Szeretne egy ideig megszabadulni az értesítésektől? Kapcsolja be a „Ne zavarjon” módot, és élvezze a nyugalmat. Ezenkívül a távoli zárgomb segítségével közvetlenül az okosórával készíthet fényképeket, a zenelejátszó pedig lehetővé teszi a dalok kihagyását, szüneteltetését stb. Ezen kívül az olyan elérhető alkalmazásokkal, mint a Facebook, a Skype és a Twitter, naprakész maradhat a közösségi hírekkel.

Ön egészségének és fitneszének gondozása
Vigyázzon egészségére az XO M50 segítségével. Az okosóra figyeli a pulzusszámot, a vérnyomást és a telítettséget, hogy mindig naprakész legyen egészségi állapotával - most gyorsan reagálhat az aggasztó tünetekre. Ezen kívül az elérhető sportmódok segítenek növelni az edzések hatékonyságát és biztosítani a vágyott eredményeket.

Értesítések és beállítások egyértelmű elérése
A 240 × 284 felbontású 1,83 hüvelykes képernyő tiszta és könnyen olvasható kijelzőt biztosít. Ez azt jelenti, hogy könnyedén ellenőrizheti az értesítéseket, figyelheti az adatokat és használhatja az okosóra különböző funkcióit.

Hatékony működés
A fejlett Zhongke Lanxun AD8918C chipnek köszönhetően az okosóra zavartalanul és késés nélkül működik. Így élvezheti az összes funkciót anélkül, hogy aggódnia kellene a zavarok miatt. A 200 mAh akkumulátor kb. 4 napos működést biztosít napi használat mellett és akár 20 napot készenléti módban. Ezen kívül a mágneses kábel megkönnyíti a töltést - kb. 2 óra elteltével ismét használatra kész lesz.

Kompatibilis az okostelefonjával
Az XO M50 okosóra kompatibilis mind az Android 5.0 (vagy újabb), mind az iOS 9.0 (vagy újabb) verzióval. Ez azt jelenti, hogy gond nélkül párosíthatja okostelefonjával és kihozhatja belőle a legtöbbet.

Gyártó: XO
Modell: M50
Szín: fekete
Méretek: óra: 45 × 38.5 × 13 mm; szíj: hossz: 276.6 mm, szélesség: 21.5 mm
Súly: 52 g
Chip: Zhongke Lanxun AD8918C
Alkalmazás: HryFine
Kompatibilitás: Android 5.0 vagy újabb, iOS 9.0 vagy újabb
Memória: 32 MB
Kijelző átmérő: 1.83"
Felbontás: 240 × 284
Töltési mód: Mágneses kábel
Támogatott nyelvek: angol, kínai, spanyol, portugál, francia, görög, olasz, lengyel, orosz, indonéz, thai, arab, vietnami, maláj, ukrán, magyar, török, holland
Vízálló besorolás: IP56
Akkumulátor kapacitás: 200 mAh
Töltési idő: 2 óra
Üzemidő: 4 nap (napi használat), 20 nap (készenléti mód)
Anyag: cink ötvözet + PC

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett