Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971664934731 Márka: HAYLOU

Haylou RS5 okosóra (fekete)


Cikkszám: RS5 Black | EAN/Vonalkód: 6971664934731 | Márka: HAYLOU

Haylou RS5 okosóra (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

26000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Haylou RS5 okosóra (fekete)
A Haylou RS5 modell egy elegáns, könnyű és praktikus okosóra, amely ideális azok számára, akik értékelik az egyszerűséget és a magas funkcionalitást. Kiváló választás aktív életet élőknek, valamint azoknak, akik időt szeretnének megtakarítani és zökkenőmentesen szeretnék kezelni a munkájukat. Ez a kis eszköz minden felhasználó elvárásainak megfelel.

Modern dizájn és tartós kivitel
A Haylou RS5 okosóra lenyűgöz az ultra-vékony, 2,1 hüvelykes HD kijelzőjével. Az óra kiváló vizuális élményt nyújt és rendkívül érzékeny érintést biztosít, amely lehetővé teszi a média legmagasabb minőségű böngészését. A 75%-os felhasználói test és az okosóra ház aránya maximális komfortot biztosít viselése közben. Ráadásul, a magas minőségű repülőgép minőségű fém anyagból készült Haylou RS5 nem csak stílusos, hanem rendkívül könnyű is - mindössze 51 grammot nyom, és a fém ház kombinálja az eleganciát és tartósságot, így bármilyen alkalomra tökéletes kiegészítő.

Személyre szabhatóság és kényelem
A Haylou RS5 több mint 150 személyre szabott óralapot kínál, köztük sport-, technológia- vagy rajzfilm témákat. Ez lehetővé teszi az óra kinézetének igazítását a stílusodhoz és hangulatodhoz. Ezen kívül, az okosóra widgetjeinek személyre szabásának lehetősége gyors hozzáférést biztosít az időjáráshoz, naptárhoz, napi tevékenységekhez és más funkciókhoz anélkül, hogy alkalmazást kellene nyitni.

Kommunikáció és biztonság
A hívások fogadásának lehetősége Bluetooth technológiával és a beépített audio chip biztosítja a Hi-Fi-hez hasonló hívásminőséget. Az óra gondoskodik a biztonságodról is, lehetővé téve a gyors vészhívásokat, és megjegyzi a legközelebbi családtagok elérhetőségeit. Ez a képesség rendkívül hasznos a mindennapi életben. Ezen felül az okosóra hangsegéddel van felszerelve, amely támogatja a hívások kezdeményezését, ébresztők beállítását, időjárás és idő ellenőrzését, így a Haylou RS5 rendkívül funkcionális eszköz a mindennapi használatra.

A fizikai aktivitás támogatása és egészségvédelem
Az okosóra több mint 150 különböző fizikai tevékenység, például futás, síelés és túrázás monitorozását kínálja. Az elvégzett fizikai tevékenységek pontos adatfelvétele lehetővé teszi a fejlődés és eredmények jobb követését. Ezen kívül a Haylou RS5 egész nap figyeli az egészségedet, követve az SpO2 szintedet, mérve a pulzusodat, figyelve az alvásodat, stressz szintedet és a menstruációs ciklusaidat, és még az érzelmeidet is képes leolvasni. Ez egy megbízható eszköz az egészséged és jólléted érdekében.

Hosszantartó akkumulátor-élettartam
Az alacsony fogyasztású rendszernek köszönhetően a Haylou RS5 akár 9 napos megszakítás nélküli működést biztosít teljes feltöltéssel, és 15 napot energiatakarékos módban. Ez tökéletes azok számára, akik értékelik a megbízhatóságot és a kiváló berendezés teljesítményét.

Vízállóság és további funkciók
Az okosóra IP68 vízállósági tanúsítvánnyal rendelkezik, melynek köszönhetően a vízálló óra használható a strandon vagy medencében. További funkciók, mint a légzés edzés, zene kezelése, beérkező szöveges üzenetek értesítései és a közelgő telefonhívások emlékeztetői teszik a Haylou RS5-t egy sokoldalú és gyakorlati eszközzé munkára és mindennapi használatra egyaránt.

Tartozékok:
- óra
- szilikon szíj
- fonott szíj
- töltőkábel
- használati útmutató

Gyártó: Haylou
Modell: RS5
Szín: fekete
Operációs rendszerek: Android 6.0 és újabb, iOS 11.0 és újabb
Kapcsolódás: Bluetooth
Képernyő frissítési frekvenciája: 60Hz
Méretek: 50.5 x 38.5 x 10.5 mm
Tömeg: 51 g
Képernyő: 2,01" AMOLED
Felbontás: 410x502
Vízállóság: IP68
Akkumulátor teljesítménye: Körülbelül 3 nap AOD módban, 9 nap normál módban, 20 nap életmódban
Akkumulátor kapacitása: 300mAh
Anyag: Szilikon (szíj), fém (keret)
Dedikált alkalmazás: Haylou Fun

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett