Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971664933680 Márka: HAYLOU

Haylou Lady Bag Vezeték nélküli fülhallgató, ANC (kék)


Cikkszám: Lady Bag Blue | EAN/Vonalkód: 6971664933680 | Márka: HAYLOU

Haylou Lady Bag Vezeték nélküli fülhallgató, ANC (kék)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Haylou TWS Lady Bag fülhallgatók, ANC (kék)
Tapasztald meg, milyen jól szólhatnak kedvenc zenéid. A Haylou Lady Bag fülhallgatók kiváló hangminőséget nyújtanak, míg az ANC aktív zajszűrő technológia lehetővé teszi, hogy teljes mértékben a zenéd hangjaira koncentrálj. Beépített mikrofonjaik révén szabadon telefonálhatsz is velük. A Bluetooth 5.2 technológia gondoskodik a stabil és megbízható kapcsolatról, az üzemidő pedig akár 20 óra is lehet a töltőtok használatával. A fülhallgatók ergonomikus kialakítása álomszerű kényelmet biztosít, és a beépített érintőpanelek segítenek a használatban. A stílusos és egyedi tokkialakítás, mely egy kis kézitáskára emlékeztet, sok felhasználót el fog varázsolni.

Álomszerű hangminőség
Most a saját szobádban is úgy érezheted magad, mintha egy zenei fesztiválon lennél. A kiváló minőségű dinamikus meghajtók és a speciális hangolás, valamint a vokál optimalizálása révén a Haylou Lady Bag lenyűgöző hangminőséget biztosítanak. Ezenkívül a fejlett ANC technológia tökéletesen elnyomja a külső zajokat akár 35 dB-ig, így teljes mértékben elmerülhetsz a zene világában.

Szabadon telefonálhatsz
Beszélj telefonon bárhol is vagy. A fülhallgatók precíziós mikrofont tartalmaznak, amely megbízhatóan rögzíti a hangodat, miközben kiszűri a legtöbb felesleges háttérzajt, így biztos lehetsz benne, hogy a beszélgetőpartnereid mindent hallani fognak, amit mondani szeretnél nekik.

Akár 20 óra üzemidő
Hallgasd kedvenc dalaid korlátlanul. A fülhallgatók akár 5 órán át képesek folyamatosan zenét lejátszani egyetlen feltöltéssel. Ezt az időt akár 20 órára is kiterjesztheted a mellékelt töltőtok segítségével. Ez elég hosszú idő ahhoz, hogy 3500 rövid videót nézhess meg Tik Tok-on, vagy 300 dalt hallgass meg.

Megbízható jelsugárzás
Felejtsd el az interferenciát, késést vagy más kapcsolódási problémákat! A Haylou fülhallgatók a legmodernebb Bluetooth 5.2 kapcsolatot használják, amely gyors és stabil kapcsolatot biztosít a kiválasztott eszközhöz. A használatuk rendkívül egyszerű és nem okoz problémát – csak vedd ki őket a tokból, és a fülhallgatók automatikusan csatlakoznak az utoljára párosított eszközhöz.

Gyors hozzáférés a legfontosabb funkciókhoz
Kényelmesen kezelheted a fülhallgatóidat anélkül, hogy elő kellene venni az okostelefonodat! A Haylou Lady Bag intuitív érintőpanelei megkönnyítik a használatot. Így gyorsan válaszolhatsz / leteheted a hívásokat, kezelheted a zenelejátszót vagy válthatsz a rendelkezésre álló módok között. Emellett a kezelést az egységek csípésével végezheted el, hogy elkerüld a véletlen érintéseket. A fülhallgatók intelligensen érzékelik, ha a füledben vannak – csak vedd le őket, és a zene automatikusan leáll. Az irányítás könnyebb, mint gondolnád!

Kényelemre tervezve
A Haylou Lady Bag fülhallgatóval akár több órán át is hallgathatsz zenét anélkül, hogy fáradtság vagy kényelmetlenség lépne fel. A könnyű és kompakt kialakítás révén a fülhallgatók szinte észrevétlenek a használat során. Tökéletesen illeszkednek a füleid formájához, így nem esnek ki. Ezenkívül IP54 vízállósággal rendelkeznek, így szabadon használhatod őket mindennapi tevékenységek során – nem ijednek meg a verejtéktől vagy az esőtől.

Egyedi kialakítás
A fülhallgató tok kialakítását a stílusos és egyedi megjelenés jellemzi, amely egy kis kézitáskára emlékeztet. Ennek eredményeként nagyszerű kiegészítője lesz mindennapi öltözetednek, és lehetővé teszi, hogy kitűnj a tömegből.

A csomag tartalma
- fülhallgatók
- töltőtok
- töltőkábel
- cserélhető sapkák (XS / S / M / L)
- használati útmutató

Gyártó: Haylou

Név: Lady Bag

Szín: Kék

Bluetooth verzió: 5.2

Támogatott protokollok: A2DP / AVRCP / HFP / HSP

Audio kodekek: SBC / AAC

Hatótávolság: maximum 10 m

Töltési idő: 1,5 óra

Üzemidő: Körülbelül 5-20 óra (tokkal együtt)

Akkumulátor típusa: Lítium-polimer

A fülhallgatók akkumulátor kapacitása: 34 mAh

A tok akkumulátor kapacitása: 300 mAh

Vízállóság: IP54

Súly: 4.85 g (egy fülhallgató)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett