Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339210397 Márka: GUESS

Guess Glitter Gradient TWS Bluetooth fülhallgató + dokkolóállomás - rózsaszín


Cikkszám: GUE003647-0 | EAN/Vonalkód: 3666339210397 | Márka: GUESS

Guess Glitter Gradient TWS Bluetooth fülhallgató + dokkolóállomás - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Glitter Gradient Bluetooth TWS fülhallgató + dokkolóállomás
Tapasztalja meg a kiváló hangminőség és a stílusos design új definícióját ezekkel a bájos Guess fülhallgatókkal. Lenyűgöző megjelenésük vizuálisan is elvarázsol, és a legújabb technológiák által új dimenzióba léphet a zenehallgatás terén.

Gyönyörű megjelenés és kiváló kidolgozás
Hihetetlenül stílusos Guess fülhallgatók ötvözik a divatvilágból vett eleganciát a hangtechnika legújabb eredményeivel. Az elegáns fülhallgató tok gradient mintával rendelkezik, amely karaktert és mélységet ad neki. Az intenzív rózsaszíntől kezdve finoman változik a világos rózsaszín árnyalatokba, ami egyedi bájt kölcsönöz az egésznek. További díszítésként a Guess arany logója is megtalálható rajta, amely a termék legmagasabb minőségét és hitelességét igazolja. A tartós műanyag és az arany részletek kombinációjával ezek a fülhallgatók első pillantásra elbűvölőek.

Hosszú üzemidő
A fülhallgatók hosszú üzemidőt biztosítanak - egyetlen akkumulátortöltéssel négyórás zenei szekciót élvezhet - ezt mindenki értékelni fogja, aki szeret hosszú edzések alatt vagy utazás közben zenét hallgatni. Ha a fülhallgatók lemerülnek, ne aggódjon a zene leállása miatt - csak használja a tokot, amely egyben power bank is. A dokkolóállomás nagy akkumulátorral rendelkezik - 250 mAh - amely lehetővé teszi a fülhallgatók négyszeri teljes feltöltését, így egész nap használhatja őket.

Fülhallgatók, amelyek szinte minden időjárási körülmények között tökéletesek
Ezek a fülhallgatók nemcsak hang- és vizuális mesterművek, hanem tökéletesen felkészültek egy aktív életmódra is. A készülék IPX4 vízállósági osztályú, ami azt jelenti, hogy ellenáll az izzadságnak és az enyhe esőnek, így nyugodt lehet szabadtéri edzések vagy utazás közben.

Bluetooth 5.3 technológia
A legújabb Bluetooth 5.3 verzió gyors válaszidőt és hihetetlenül sima kapcsolatot ígér a telefonnal. A fülhallgatók most tökéletesen szinkronizálódnak a okostelefonoddal, lehetővé téve a zene azonnali lejátszását és hívások fogadását késedelem nélkül. Továbbá meg kell jegyezni, hogy a fülhallgatók akár 10 méteres távolságban is csatlakoznak a készülékhez, ami lehetővé teszi, hogy megszabadulj a telefontól - már nem kell mindig magadnál tartanod.

Termék Guess licenc alapján gyártva.

Műszaki adatok
Típus: fülbe helyezhető fülhallgatók
Bluetooth verzió: 5.3
Fülhallgató akkumulátora: 2x 30 mAh
Töltőtok kapacitása: 250 mAh
Fülhallgató töltési ideje: 1 óra
Készenléti idő: akár 180 óra
Tok töltőportja: USB-C
Üzemidő: akár 4 óra
IPX védelmi fokozat: IPX4
Membrán mérete: 13 mm
Impedancia: 32 ohm
Szín: Rózsaszín

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett