Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6939119040543 Márka: havit

Havit TW967 TWS fülhallgató (fekete)


Cikkszám: TW967B | EAN/Vonalkód: 6939119040543 | Márka: havit

Havit TW967 TWS fülhallgató (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Hallgasd kedvenc zenéid még jobb minőségben. A vezeték nélküli fülhallgatók mély basszust és megbízható Bluetooth kapcsolatot biztosítanak. A beépített mikrofonok lehetővé teszik, hogy kényelmesen kommunikálj szeretteiddel, az ergonomikus kialakítás pedig hosszan tartó kényelmet nyújt. Az Android és iOS eszközökkel is sikeresen párosíthatod a fülhallgatókat.

Kiváló minőségű hangzás
A fülhallgatók 10 mm átmérőjű dinamikus meghajtókkal vannak felszerelve. Emellett széles frekvenciaátvitelt használnak, 20-20k Hz között. Mindez lehetővé teszi, hogy lenyűgöző hangzásban részesülj, gazdag basszusokkal.

Bluetooth 5.1
A fülhallgatók Bluetooth 5.1-en keresztül csatlakoznak a kompatibilis eszközökhöz, gyors jelátvitelt és csökkentett energiafogyasztást biztosítva. A Havit TW967 sikeresen párosítható olyan eszközökkel, mint az okostelefon, tablet, iPad vagy iPhone. Emellett minden fülhallgató önállóan csatlakozik az eszközhöz, így akár mindkettőt, akár csak egyet is használhatsz interferencia nélkül.

Egyszerű, intuitív működés
A Havit TW967 érintőpaneleket kínál, amelyekkel testre szabhatod működésüket. Azonnal ugorhatsz a dalok között, használhatod a hangsegédet stb. Többé nem szükséges elővenned az okostelefonodat a fülhallgató beállításaihoz.

Viseld olyan hosszan, ameddig csak szeretnéd
A fülhallgatók ergonomikus kialakításuknak köszönhetően hosszan tartó használatot biztosítanak fáradtság- vagy kényelmetlenségérzet nélkül. Emellett szorosan illeszkednek a füleidhez és hatékonyan csillapítják a környezeti zajokat – vonulj el a külső zajoktól és koncentrálj arra, ami fontos számodra.

Akár 5 óra lejátszás
A Havit TW96 40 mAh-s akkumulátorokkal rendelkezik (fülhallgatóként), valamint egy 300 mAh-s töltőtokkal. Ennek eredményeként körülbelül 5 órán keresztül hallgathatsz zenét (60%-os hangerőn) vagy körülbelül 4 órán keresztül telefonálhatsz. A fülhallgatók feltöltése pedig körülbelül 2 órát vesz igénybe.

Gyártó: Havit
Modell: TW967
Szín: fekete
Chip: 6973D4
Bluetooth verzió: 5.1
Akkumulátor kapacitás: 40 mAh (egy fülhallgató), 300 mAh (töltőtok)
Lejátszási idő: 5 óra (60% hangerőn)
Telefonbeszélgetési idő: 4 óra
Töltési idő: kb. 2 óra

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett