Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6939119032067 Márka: havit

Havit TW925 TWS fülhallgató (fekete)


Cikkszám: TW925 | EAN/Vonalkód: 6939119032067 | Márka: havit

Havit TW925 TWS fülhallgató (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

TWS Havit TW925 (fekete) fülhallgató.
Merülj el a legmagasabb minőségű sztereó hangzásban. A Havit TW925 vezeték nélküli fülhallgatók kristálytiszta hangzást biztosítanak, és beépített mikrofonjaik révén kényelmes telefonbeszélgetést tesznek lehetővé. Üzemidejük egyetlen töltéssel eléri a 3,5 órát, a Bluetooth 5.0 pedig gyors és stabil adatátvitelt garantál. A készülékek használatát beépített érintőpanelek könnyítik meg. A fülhallgatók a hangvezérlést is támogatják.

Megbízható kapcsolat
A kapcsolódási problémák már a múlté. A Bluetooth 5.0 gyors, stabil és megbízható vezeték nélküli kapcsolatot biztosít. A fülhallgatók automatikusan párosodnak egymással és a tárolt eszközzel, így használatuk rendkívül egyszerűvé válik. Ráadásul mindegyik fülhallgató önállóan kapcsolódik az okostelefonjához, így kényelmesen használhatja őket egyszerre vagy akár külön-külön is.

Tökéletes hangzás
Élvezze a legmagasabb minőségű HD sztereó hangzást. A TW925 fülhallgatók utánozhatatlan részletgazdagságot, kristálytiszta hangzást és tökéletes harmóniát nyújtanak. Most újra felfedezheti kedvenc zenéinek szépségét!

Hosszú üzemidő
Hallgassa a zenét zavartalanul, ameddig csak szeretné. A teljesen feltöltött fülhallgatók egyetlen töltéssel akár 3,5 órán keresztül képesek zenét lejátszani, és a mellékelt töltőtok körülbelül 17 órára meghosszabbítja ezt az időt. Könnyű és hordozható – USB-C porttal van felszerelve.

Beépített érintőpanelek
Többé nem kell minden alkalommal az okostelefonjához nyúlnia a fülhallgatók alapvető funkcióinak használatához. Nem kell többé kiálló gombokkal sem bajlódnia. A TW925 fülhallgatók beépített érintőpaneljeivel kényelmesen kezelheti a lejátszást és a telefonhívásokat.

Telefonbeszélgetés
Szabadítsa fel a kezét, és beszéljen kényelmesen telefonon főzés, takarítás vagy kedvenc hobbija közben. A TW925 fülhallgatók kiváló minőségű beépített mikrofonjai tökéletesen rögzítik a hangját. Így biztos lehet benne, hogy hívó felei problémamentesen hallják Önt!

Gyártó: Havit

Modell: TW925

Bluetooth verzió: 5.0

Hatótávolság: Akár 10m

Tok méretei: 55 x 35 x 20 mm

Meghajtó: 6 mm

Bemeneti feszültség: DC 5 V 1 A

Frekvencia-válasz: 20 Hz - 20 kHz

Fülhallgató akkumulátor kapacitása: 30 mAh

Tok akkumulátor kapacitása: 300 mAh

Lejátszási idő: Akár 3-3,5 óra

Beszélgetési idő: Akár 3 óra

Fülhallgató töltési ideje: Kb. 1,5 óra

Tok töltési ideje: Kb. 2 óra

Csatlakozó: USB-C

Szín: Fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett