Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957141405789 Márka: QCY

TWS QCY T1C fülhallgató (fehér)


Cikkszám: T1C-White | EAN/Vonalkód: 6957141405789 | Márka: QCY

TWS QCY T1C fülhallgató (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Átgondolt megoldások
A fülhallgatók ergonomikus kialakításuk révén tökéletesen illeszkednek a fülbe, így kényelmesen használhatók, még akkor is, ha hosszú ideig használod őket. A készlet három különböző méretű fülillesztéket tartalmaz, így szinte minden fülbe illeszthetők. A T1C verzióban a tervezők nyitott tok mellett döntöttek, ennek köszönhetően a fülhallgatókat könnyedén, egy kézzel ki lehet venni és visszatenni.

Dedikált alkalmazás
A T1C automatikusan csatlakozik az utolsó párosított eszközhöz. Csak be kell kapcsolni a Bluetooth-t az okostelefonon, kivenni a fülhallgatókat a tokból, és kész. A fülhallgatóknak van egy dedikált alkalmazása telefonok számára, ahol vezérelheted az equalizert, szerkesztheted az érintőpanel funkcióit és még sok mást.

Kiváló hangminőség
A professzionális SBC+AAC kodek használatának köszönhetően a fülhallgatók nagyon jó minőségű hangot biztosítanak, miközben hű távú basszust, valamint nagyszerű közép- és magas hangokat is megvalósítanak. Univerzalitásuk révén a fülhallgatók gyakorlatilag minden felhasználó elvárásainak megfelelnek.

Két lejátszási mód
Szükségleteidnek megfelelően a fülhallgatókat sztereó vagy mono módban használhatod. A mono mód lehetővé teszi, hogy minden fülhallgatót másik eszközhöz csatlakoztass, így például az egyik fülhallgatóval beszélgethetsz, míg a másik fülhallgatóval zenét hallgathatsz. Az ENC technológia használata tisztaságot biztosít.

Töltőtok
A fülhallgatók akkumulátorai akár 4 óra zenelejátszást is lehetővé tesznek. Töltésükhöz egyszerűen helyezd őket a tokba, míg a mágneses csatlakozórendszer megakadályozza a kiesést. A 380 mAh kapacitású akkumulátor lehetővé teszi, hogy a fülhallgatókat négyszer töltsd fel anélkül, hogy a tokot csatlakoztatni kellene a konnektorhoz, így több órányi további működést biztosít. Kis méretének köszönhetően a tokot gyakorlatilag bárhová magaddal viheted, akár a táskádba vagy a zsebedbe téve.

Tökéletes játékhoz
A Bluetooth 5.0 gyors adatátvitelt és stabil jelet biztosít, így a késleltetés minimális és észrevehetetlen. Ez különösen hasznos a mobil FPS játékokban, ahol a hang nagyon fontos szerepet játszik, és gyakran meghatározza sok játékos életét és halálát.

Intelligens vezérlés
A fülhallgatók érintőpanelekkel vannak felszerelve, amelyek kényelmes vezérlést tesznek lehetővé. Lehetővé teszik a zene váltását, szüneteltetését, újraindítását és a hanghívások fogadását és elutasítását. Az MFB gomb háromszoros megnyomásával aktiválhatók olyan intelligens asszisztensek, mint Xiao Ai, Siri vagy Alexa, akik zenét váltanak, felhívják a barátaidat vagy megnézik az időjárást, ha szeretnéd.

IPX4 osztály
A T1C IPX4 védelmet nyújt, amely lehetővé teszi használatukat nehéz időjárási körülmények között is. Ha a fülhallgatók piszkosak, akkor azokat félelem nélkül lehet folyó víz alatt öblíteni. Ez nagyon hasznos, ha intenzív edzés után szükség van az eszköz felfrissítésére a nagyobb kényelem érdekében.

És amikor elvesznek
A fülhallgatók elvesztésének és az órákon át tartó keresések elkerülése érdekében a T1C-k az alkalmazásnak köszönhetően képesek megkeresni az utolsó helyet, ahol használták őket. Ezenkívül lehetőség van távoli hangjelzést is indítani bennük, hogy segítsenek megtalálni helyüket.

Gyártó
QCY

Modell
T1C

Bluetooth
5.0

Töltési idő
Kb. 2 óra

Működési idő a tokkal
Kb. 20 óra

Tok akkumulátor kapacitása
380 mAh

Hangszóró
6 mm

Frekvencia
20 – 20 kHz

Vízállóság
IPX4

Hatótávolság
10 m

Anyag
ABS

Szín
Fehér

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett