Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6939119031909 Márka: havit

Havit TW925 TWS fülhallgató (fehér)


Cikkszám: TW925 white | EAN/Vonalkód: 6939119031909 | Márka: havit

Havit TW925 TWS fülhallgató (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Vezeték nélküli TWS fülhallgató Havit TW925 (Fehér)

Merülj el a kiváló minőségű sztereó hangzás világában. A vezeték nélküli Havit TW925 fülhallgatók kristálytiszta hangzást és beépített mikrofonokat biztosítanak a kényelmes telefonbeszélgetésekhez. Akár 3,5 órás akkumulátor-élettartammal egyetlen töltéssel, valamint Bluetooth 5.0 csatlakozással gyors és stabil adatátvitelt nyújtanak. A beépített érintőpanelek segítségével könnyen kezelhetők ezek a fülhallgatók, és hangvezérlést is támogatnak.

Megbízható kapcsolat

A csatlakozási problémák a múlté. A Bluetooth 5.0 gyors, stabil és megbízható vezeték nélküli kapcsolatot biztosít. A fülhallgatók automatikusan párosodnak egymással és a korábban párosított eszközzel, így használatuk rendkívül egyszerű. Ráadásul minden egyes fülhallgató önállóan is csatlakozhat az okostelefonodhoz, így mindkettőt egyszerre vagy csak egyet is használhatsz.

Tökéletes hangzás

Élvezd a kiváló minőségű HD sztereó hangzás varázsát. A TW925 fülhallgatók páratlan részletességet, kristálytiszta hangzást és tökéletes harmóniát biztosítanak. Fedezd fel újra kedvenc dalaid szépségét!

Hosszú akkumulátor-élettartam

Hallgasd a zenét megszakítások nélkül. Teljesen feltöltött fülhallgatók akár 3,5 órán keresztül is játszhatnak zenét egyetlen töltéssel, és a mellékelt töltőtok körülbelül 17 órára növeli ezt az időt. A tok könnyű, hordozható és USB-C porttal van felszerelve.

Beépített érintőpanelek

Nem szükséges minden alkalommal az okostelefonodhoz nyúlni, amikor a fülhallgató alapvető funkcióit akarod használni. A kiálló gombok sem zavarnak. A TW925 fülhallgatók beépített érintőpanelei lehetővé teszik a lejátszás és a telefonhívások kényelmes vezérlését.

Telefonbeszélgetések

Szabadítsd fel a kezeidet és beszélj kényelmesen telefonon, miközben főzöl, takarítasz vagy kedvenc hobbidnak hódolsz. A TW925 fülhallgatók kiváló minőségű beépített mikrofonokkal vannak felszerelve, amelyek tökéletesen rögzítik a hangodat. Biztos lehetsz benne, hogy a beszélgetőpartnereid tisztán fognak hallani!

Gyártó: Havit
Modell: TW925
Bluetooth verzió: 5.0
Hatótávolság: Akár 10 m
Töltőtok méretei: 55 x 35 x 20 mm
Meghajtó: 6 mm
Bemeneti feszültség: DC 5 V 1 A
Frekvencia-válasz: 20 Hz - 20 kHz
Fülhallgató akkumulátor kapacitása: 30 mAh
Töltőtok akkumulátor kapacitása: 300 mAh
Lejátszási idő: Akár 3-3,5 óra
Beszélgetési idő: Akár 3 óra
Fülhallgató töltési ideje: Kb. 1,5 óra
Töltőtok töltési ideje: Kb. 2 óra
Port: USB-C
Szín: Fehér

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett