Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6939119046088 Márka: havit

Havit KB878L gamer billentyűzet RGB (fekete)


Cikkszám: KB878L | EAN/Vonalkód: 6939119046088 | Márka: havit

Havit KB878L gamer billentyűzet RGB (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5460 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Havit KB878L gaming billentyűzet

Megbízható gamer billentyűzetet keresel, amely dinamikus játékmenet közben is jól teljesít? A KB878L modell kiváló választás lesz! 104 billentyűvel van felszerelve, és támogatja a 19-billentyűs Key Rollover funkciót. Lehetővé teszi a Windows billentyű zárolását is. A készüléket színes háttérvilágítás és ergonomikus kialakítás is jellemzi.

Dinamikus játékra tervezve
A KB878L billentyűzet sima, megbízható működésével fog meglepni. Professzionális kapcsolóinak köszönhetően villámgyors válaszidőt biztosít - most könnyen legyőzhetsz minden ellenfelet, és megmutathatod, ki az úr. A készülék rendkívül tartós is - billentyűi élettartama eléri a 8 millió leütést.

Tökéletes választás gamerek számára
Könnyítsd meg a játékmenetedet és szerezz előnyt az elejétől kezdve. A KB878L billentyűzet lehetővé teszi a Windows billentyű zárolását - így többé nem kell attól tartanod, hogy véletlenül lenyomva kizáródj a játékból és elveszítsd a győzelmi esélyt. A készülék támogatja a 19-billentyűs Key Rollover funkciót is. Így könnyen elvégezhetsz bonyolult kombinációkat és több billentyűt is lenyomhat egyszerre konfliktus nélkül.

A kényelemért
A KB878L kiváló opció azok számára, akik sok időt töltenek a számítógép előtt. Ergonomikus kialakításának köszönhetően páratlan kényelmet biztosít, és elfeledteti a csuklófájdalmakat, a kellemetlenséget és a fáradtságot. A billentyűzet csúszásmentes felülete is kiváló komfortot garantál munkavégzés és játék közben.

RGB háttérvilágítás
A KB878L billentyűzet nem csak funkcionalitásával, hanem modern, stílusos dizájnjával is lenyűgöz. Színes háttérvilágítással van felszerelve, amely fantasztikus hangulatot teremt a szobában. A háttérvilágítás karakterét az egyéni preferenciákhoz igazíthatod. Választhatsz állandó és pulzáló fény között, és állíthatod annak fényerejét is. Próbáld ki, melyik beállítás tetszik a legjobban!

Még kényelmesebb működés
Szeretnéd megkönnyíteni a számítógép használatát? A KB878L billentyűzet nem fog csalódást okozni! A készülék több multimédiás gombbal is fel van szerelve, amelyek lehetővé teszik például a lejátszás gyors leállítását vagy újraindítását, egy dal átkapcsolását vagy az email fiók megnyitását. Ezen felül a megfelelő billentyűkombinációkkal például a hangerőt is állíthatod vagy a számológépet bekapcsolhatod.

Márka: Havit

Modell: KB878L

Típus: Membrán

Szín: Fekete

Csatlakozás: Vezetékes

Interfész: USB

Billentyűk száma: 104 + 6 multimédiás gomb

Billentyű élettartam: Kb. 8 millió leütés

Háttérvilágítás: Igen

Üzemi feszültség: Kb. 5V

Üzemi áram: ≤115mA

Súly: 605g

Méretek: 459x191,7x33mm

Kompatibilitás: Windows 2000 / XP / Vista / 7 / 8 / 10

Egyéb: Testreszabható háttérvilágítás, funkcióbillentyűk, WIN zár, 19-billentyűs Key Rollover

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett