Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6939119065102 Márka: havit

HAVIT H2033d gamer fejhallgatók (fehér-fekete)


Cikkszám: H2033d wh-bl | EAN/Vonalkód: 6939119065102 | Márka: havit

HAVIT H2033d gamer fejhallgatók (fehér-fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

HAVIT H2033d gamer fejhallgatók (fekete és fehér)

Merülj el a játék világában a legújabb HAVIT H2033d fejhallgatókkal, amelyek ergonomikus kialakítást ötvöznek kivételes hangminőséggel. Ezek a masszív, mégis elegánsan megtervezett fejhallgatók páratlan akusztikai élményt nyújtanak, miközben megbízható kényelmet és tartósságot kínálnak. Tökéletes választás azoknak a játékosoknak, akik értékelik a minőséget, a stílust és a funkcionalitást.

Állítható fejpánt

A HAVIT H2033d fejhallgatók állítható fejpántja a kényelem szinonimája. A szélesség beállításának lehetőségével minden felhasználó tökéletesen igazíthatja a fejhallgatót a fejéhez, biztosítva a kényelmet még hosszú játékidők alatt is. Ez a tulajdonság különböző felhasználói csoportok számára teszi alkalmassá a fejhallgatót, fiatal játékosoktól az idősebb játékrajongókig.

Összecsukható kialakítás

A HAVIT H2033d fejhallgatók összecsukható kialakítása nemcsak praktikus, hanem növeli a tartósságukat is. A szállítás és tárolás egyszerűvé válik, így ideális választás gyakori utazók számára. Az összecsukható lehetőség védi a fejhallgatót a sérülésektől, ha éppen nincsenek használatban, és kompakt formájuk könnyen elfér bármilyen hátizsákban vagy táskában.

Mindenirányú mikrofon

A H2033d modell mindenirányú mikrofonja kristálytiszta kommunikációt biztosít, ami alapvető fontosságú a csapat alapú játékokban. Tiszta hangátvitelt nyújt szükségtelen zavarok nélkül, ami felbecsülhetetlen értékű a stratégiai játékmenet során. Ezt a funkciót különösen értékelik azok a játékosok, akik pontos és hatékony játékon belüli kommunikációra támaszkodnak.

Masszív egyszerű kialakítás

A H2033d fejhallgatók masszív, de egyszerű kialakítása hangsúlyozza azok szilárd szerkezetét. Ez a jellemző ötvözi a minimalizmust és a tartósságot, létrehozva egy olyan terméket, amely kiállja az idő és az intenzív használat próbáját. A fejhallgatók masszívsága emellett a hangminőségre is hatással van, mély basszust és tiszta hangokat biztosítva, amelyek elengedhetetlenek a teljes játékélményhez.

Hangszóró mérete - 50mm

Az 50mm-es hangszóró mérete a H2033d fejhallgatókban páratlan hangminőséget garantál. A nagy hangszórók lehetővé teszik a gazdag és részletes hangzás visszaadását, ami alapvető fontosságú a legújabb játékok során. Ennek eredményeként a felhasználók megtapasztalhatják a teljes akusztikai mélységet, ami jelentősen javítja a játékminőséget és a játékélményt.

Márka Havit
Modell H2033d
Szín Fekete és fehér
Mikrofon típusa Mindenirányú
Hangszóró mérete ⌀50mm
Impedancia 20Ω±15%
Hangszóró érzékenysége 121dB±3dB
Frekvencia válasz 20Hz-20kHz
Mikrofon mérete ⌀6.0x5.0mm
Mikrofon érzékenysége -38dB±3dB
Kábel hosszúsága 2.2m±10%
Csatlakozó 3.5mm
Összecsukható kialakítás Igen

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett