Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6939119024024 Márka: havit

Havit GAMENOTE H2233d gaming, gamer fejhallgató RGB (rózsaszín)


Cikkszám: H2233d-pink | EAN/Vonalkód: 6939119024024 | Márka: havit

Havit GAMENOTE H2233d gaming, gamer fejhallgató RGB (rózsaszín)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Havit H2233D gaming fejhallgató
Mostantól könnyen hallhatod, hogy jönnek ellenfeleid, és még jobban találhatod magad kedvenc játékod világában. A Havit H2233D gaming fejhallgató fantasztikus hangminőséget biztosít a nagy 50 mm-es hangszóróknak köszönhetően, míg a puha fülkagylók tökéletesen illeszkednek a füledhez és elnyomják a felesleges zajokat. A színes háttérvilágítás egyedi játékjelleget kölcsönöz a készüléknek, az omnidirekcionális mikrofon pedig megkönnyíti a kommunikációt a többi játékossal. A fejhallgató kiegészítő díszei a levehető macskafül formájú dekorációk.

Fantasztikus hangminőség
Merüljön el a játékmenetben, és ne hagyja, hogy ellenfelei meglepjenek. A nagy, 50 mm-es meghajtókkal a Havit H2233D fejhallgató kibővített hangteret és megnövelt basszust biztosít, így élvezheti a fokozott elmélyülést és a felejthetetlen élményt. Fedezze fel, hogyan lehet még izgalmasabb a játékmenet!

Hihetetlenül kényelmes
Játssz ameddig csak akarsz, és ne aggódj amiatt, hogy elfáradsz. A H2233D fejhallgató rendkívül könnyű és páratlan kényelmet biztosít. A puha fülkagylók szorosan illeszkednek a füléhez anélkül, hogy kellemetlen nyomást okoznának. A szükségtelen háttérzajt is tompítja, így nem vonja el a figyelmét a játékról. Vágja át a zajt, és ne hagyja magát elterelni!

Beépített mikrofon
Gyakran játszol online játékokkal? Ha igen, akkor biztosan tudja, milyen fontos lehet más játékosokkal való kommunikáció. A Havit megkönnyíti a dolgát! A headset nagy érzékenységű, többirányú mikrofonja pontosan regisztrálja az Ön hangját, és gondoskodik arról, hogy csapattársai tökéletesen hallják Önt. A hajlítható kialakításnak köszönhetően könnyen beállíthatja az elhelyezését igényeinek és szokásainak megfelelően. Most már könnyedén figyelmeztetheted barátodat a játékban a veszélyre!

Stílusos játék fejhallgató
Tudja meg, hogy a fejhallgató nemcsak funkcionális, hanem rendkívül stílusos is lehet. A H2233D színes RGB háttérvilágítással van felszerelve, ami igazán nagyszerűvé és szemet gyönyörködtetővé teszi őket. Többet akar? A készletben strapabíró szilikonból készült macskafüleket találsz, amelyek ráadásul díszítik fejhallgatódat, és eredeti és vicces karaktert adnak. Ellenállnak a torzításnak, és szükség esetén könnyen leválaszthatók.

MárkaHavit
ModellH2233D
SzínRózsaszín
Hangszóró50 mm
Impedancia32ohm±10%
Érzékenység100dB±3dB
Frekvenciaválasz20Hz-20kHz
Mikrofon4x1,5 mm
Mikrofon érzékenység-38dB±3dB
Kábelhosszúság2,2 m
Dugó3,5 mm + USB

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett