Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6973833031234 Márka: Laifen

Hajszárító ionizációval Laifen Swift SE Special (Rózsaszín)


Cikkszám: SE SPECIAL PINK | EAN/Vonalkód: 6973833031234 | Márka: Laifen

Hajszárító ionizációval Laifen Swift SE Special (Rózsaszín)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

54200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Szárítsd meg a hajad még hatékonyabban anélkül, hogy veszélyeztetnéd annak egészségét. A Laifen Swift SE Special hajszárító kefe nélküli motort használ, amely 105 000 fordulat/perc sebességgel működik. Emellett 21 m/s légáramlást biztosít. Ennek eredményeként rendkívül hatékony. Nem generál bosszantó zajt, és a 200 millió negatív ion hatásának köszönhetően sima és fényes frizurát tesz lehetővé. A készülék különböző hőmérséklet-szinteket támogat, amelyeket egy színes LED háttérvilágítás jelez. Használata teljesen biztonságos - egy intelligens érzékelő megakadályozza az égési sérüléseket vagy a túlmelegedést. A Laifen elkötelezett a megbízható eredmények biztosítása iránt, így az erős hajszárító mellett egy koncentrátor és egy diffúzor is tartozik.

Hatékony szárítás
A Laifen Swift SE Special hajszárító egy innovatív kefe nélküli motorral van felszerelve, amely 105 000 fordulat/perc sebességgel működik. A levegő sebessége akár 21 m/s is lehet. Ennek eredményeként tökéletesen megszárított hajat élvezhetsz mindössze 3-8 perc alatt. Az alkalmazott megoldás lehetővé teszi, hogy értékes időt takaríts meg, és minimális erőfeszítéssel érj el kívánt eredményeket.

Egészséges, gyönyörű haj
A Laifen gondoskodik a hajad egészségéről. A Swift SE Special hajszárító akár 200 millió negatív iont generál, amelyek segítenek a haj kutikuláinak bezárásában, így kivételesen sima és fényes hajat eredményez. Felejtsd el a göndör haj problémáját, és élvezd frizurád esztétikus megjelenését!

Több hőmérséklet-szint
Készülj fel a hajápolás forradalmára, és állítsd be a Laifen hajszárító működését igényeidnek megfelelően. A Swift SE Special modell hűvös levegőt, meleg levegőt 50°C-on és forró levegőt 80°C-on kínál. Egy cirkulációs funkció is rendelkezésre áll majd, amely biztosítja hajad egyenletes szárítását és megkönnyíti a formázást. Egy színes LED háttérvilágítás tájékoztat a kiválasztott hőmérséklet-szintről.

A biztonság érdekében
Beépített érzékelő valós időben, másodpercenként 50 alkalommal figyeli a levegő hőmérsékletét, hatékonyan kiküszöbölve az égési sérülések vagy a hajszárító túlmelegedésének kockázatát. Emellett a készülék egy mindössze 0,2 mm vastag szűrővel van felszerelve, amely megakadályozza, hogy haj kerülhessen bele. Így szabadon száríthatod hajad anélkül, hogy aggódnod kellene biztonsága miatt.

További kényelmek
Minden erőfeszítést megtettek annak érdekében, hogy a Laifen készülék használatát minél kényelmesebbé tegyék számodra. A hajszárító rendkívül könnyű - súlya kevesebb, mint 407 g. Ennek eredményeként szabadon száríthatod és formázhatod hajad anélkül, hogy csuklófájdalmat tapasztalnál. Emellett a Swift SE Special modell rendkívül csendesen működik, és nem zavarja más háztartási tagokat. Így bármikor használhatod.

Hosszú élettartam
A Laifen Swift SE Special egy hajszárító, amely hosszú ideig társad lesz. Élettartama akár 1000 órát is elérhet, ami sok éven át tartó használatot jelent. Válaszd a bevált megoldásokat, és szereld fel magad egy olyan készülékkel, amely megbízhatóan gondoskodik hajadról!

A csomag tartalma:

- Laifen Swift SE Special hajszárító
- Koncentrátor
- Diffúzor
- Felhasználói kézikönyv

Gyártó
Laifen

Modell
Swift SE Special

Levegő sebessége
21 m/s

Negatív ionok
200 millió

Hőmérséklet mérés gyakorisága
50 alkalommal másodpercenként

Zajszint
59 dB

Teljesítmény
1500 W

Motor sebessége
105 000 RPM

Súly
407 g

Szín
Rózsaszín

Kábel hossza
1,8 m

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett