Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5905316141063 Márka: Habotest

Habotest HT662 fékfolyadék tesztelő


Cikkszám: HT662 | EAN/Vonalkód: 5905316141063 | Márka: Habotest

Habotest HT662 fékfolyadék tesztelő


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Habotest HT662 fékfolyadék tesztelő
A Habotest HT662 lehetővé teszi a fékfolyadékban lévő víz százalékos koncentrációjának mérését. Különféle folyadéktípusokat támogat, és a mérési eredményeket egy kis kijelzőn jeleníti meg. Érzékeny szondával van ellátva és gyors válaszidővel rendelkezik. Ezenkívül hang- és fényjelzéssel is rendelkezik. 5 perc nem használat után automatikusan kikapcsol, és 2 db AAA elem (mellékelve) biztosítja az áramellátást.

Praktikus
A fékfolyadék megengedett vízkoncentrációja 0 és 3% között van. Ha ez a szint meghaladja, a folyadékot cserélni kell. A Habotest tesztelő lehetővé teszi ennek az értéknek az ellenőrzését, és biztosítja a biztonságot az autóvezetés során. A mérési eredmények egy kis kijelzőn jelennek meg. Ezenkívül a készülék hang- és fényjelzést kínál – a megfelelő színnel jelzi a koncentráció szintjét.

Kényelmes használat
A tesztelő használata nem okoz problémát. A mérés elvégzéséhez csak be kell mártania a szondát a folyadékba. A készülék gombokkal is fel van szerelve, amelyekkel be- és kikapcsolható, illetve kiválasztható a fékfolyadék típusa. Az áramellátást 2 db AAA elem biztosítja, amelyeket a készletben talál – ha be akarja helyezni őket, csavarja le és nyissa ki a speciális fedelet.

Átgondolt kialakítás
A Habotest HT662 megbízható szondával van ellátva,ami hosszú élettartammal és korrózióállósággal bír. Ezenkívül 5 perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol az energia megtakarítása érdekében. Az ABS műanyag használata ellenállóvá teszi a terméket az ütésekkel, vízzel és porral szemben, és egy speciális csipesz lehetővé teszi, hogy a tesztelőt zsebéhez rögzítse. Kompakt kialakításának köszönhetően nem foglal sok helyet.

Tartozékok:
- fékfolyadék tesztelő

- elemek 1.5V x2

- használati útmutató

Gyártó
Habotest

Modell
HT662

Anyag
ABS

Kijelző
LCD

Mérési tartomány
0%~4%

Riasztás
hang és fényjelzés

Háttérvilágítás
igen, piros és zöld

Automatikus kikapcsolás
igen, 5 perc nem használat után

Alacsony elemfeszültség jelző
igen

Áramellátás
1.5V AAA x2

Súly
Körülbelül 32 g

Méretek
157 x 27 x 23 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett