Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907489607711 Márka: Habotest

Habotest HT208D digitális bilincsmérő


Cikkszám: HT208D | EAN/Vonalkód: 5907489607711 | Márka: Habotest

Habotest HT208D digitális bilincsmérő


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

27700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A HT208D egy praktikus eszköz, amellyel különféle paraméterek értékeit ellenőrizhetjük, például váltakozó és egyenáramú feszültséget és áramot, ellenállást, hőmérsékletet, indítási áramot és még sok mást. A termék pontos méréseket biztosít, az eredmények pedig az LCD képernyőn jelennek meg. Az HT208D rendelkezik zseblámpa funkcióval is, ami lehetővé teszi a kényelmes használatot sötét helyiségekben.

Multifunkcionális eszköz: A HT208D-t sokféle helyzetben használhatjuk. Ellenőrizhetjük vele a váltakozó feszültséget, ellenállást, kapacitást, hőmérsékletet, frekvenciát, NCV-t stb. Ezenkívül a folytonosságot és a valós RMS értéket is ellenőrizhetjük.

Biztonságos használat: Az eszköz teljesen biztonságos a használatban. Például érintés nélküli feszültségérzékelés lehetősége van az NCV érzékelőknek köszönhetően. A mérőpofák maximális szélessége 40 mm, ami lehetővé teszi a kényelmes mérést a kör sérülése nélkül. A zseblámpa funkció biztosítja a kényelmes és biztonságos munkát sötét helyiségekben.

További funkciók: Amikor elektromágneses jelet észlel, az NCV érzékelő hangjelzést küld, és ha a feszültség vagy áram magas, az LCD kijelző színe narancssárgára változik. Sőt, az eszköz automatikusan kikapcsol, hogy takarékoskodjon az energiával, ha 15 percen belül nem történik művelet.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett