Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339210687 Márka: GUESS

Guess Zip GCube Bottom Stripe telefontáska - kék


Cikkszám: GUE003681-0 | EAN/Vonalkód: 3666339210687 | Márka: GUESS

Guess Zip GCube Bottom Stripe telefontáska - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Egy kivételesen stílusos és ízléses telefontáskák gyűjteménye készült azon emberek számára, akiknek szükségük van egy védő kiegészítőre divatos megjelenéssel. A Guess divatház által aláírt GCube Bottom Stripe kollekció a legmagasabb minőségű kivitelezés, egyedi dizájn és dizájner esztétika garanciája.

Divatos minta: A kollekciót a legmagasabb minőségű GCube nyomattal díszítik, ami tökéletes választás a következő igénylő embereknek.

Szíj hosszának beállítása saját preferenciák szerint: A kiegészítő állítható pánttal van felszerelve, amelyet könnyedén meghosszabbíthat vagy megrövidíthet. Rajtad múlik, hogy a táskát a válladon vagy a nyakad körül szeretnéd hordani.

Gyors és egyszerű zárás: A táskát úgy tervezték, hogy akár egy kisgyerek is használhassa. Az bezárása nagyon egyszerű – csak cipzározd be. És kész is van!

Nagy márkajelzés: A jellemző Guess logót az alsó pánton helyezték el, amely ellentétben áll a táska többi részével, kiemelve a kollekció elitizmusát, gyönyörű díszítésként szolgálva és egyben megerősítve a kollekció kiváló minőségét és hitelességét. A táskát a Guess márka licencjogai alatt gyártották.

Technikai adatok:
- Kollekció: Zip GCube Bottom Stripe
- Típus: Telefontáska
- Anyag: Műbőr
- Méretek: 19 x 12 x 3.8 cm
- Szín: Kék
- Kompatibilitás: Mobiltelefonok

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett