Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339214104 Márka: GUESS

Guess Triangle 4G laptop táska 16"-os laptophoz - lila


Cikkszám: GUE003709-0 | EAN/Vonalkód: 3666339214104 | Márka: GUESS

Guess Triangle 4G laptop táska 16"-os laptophoz - lila


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

30000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Guess ZIP Leather Triangle laptop táska a tökéletes kombinációja a legmagasabb szintű védelemnek laptopod számára, miközben kifejezetten a Guess divatház iránti elkötelezettségedet mutatja meg. A divatos kiegészítők birtoklása nem csak az aktuális trendek vak követéséről szól. Lepd meg magad olyan klasszikus motívumokkal, amelyek sosem mennek ki a divatból és tökéletesen tükrözik hibátlan stílusérzékedet.

A szépség a klasszikusokban rejlik
Az elegancia egy életstílus. Mutasd meg kifinomult ízlésedet, amelyet tökéletesen hangsúlyozhatsz a ZIP Leather Triangle kollekció laptop táskájával. A táskák anyaga – ultra puha öko-bőr – kiemeli a presztízst és rendkívül kellemes használatot biztosít. Az arany szerelvények fényűző karaktert kölcsönöznek a táskának.

Lenyűgöző funkcionalitás
A táska egy fő rekesszel rendelkezik, amely egy kétoldalú cipzárral zárható, és két belső zsebbel, ahol minden szükséges kiegészítőt elhelyezhetsz a mindennapi munkához. Egy további külső zseb a kisebb tárgyak vagy kiegészítő dokumentumok elhelyezésére szolgál.

A tökéletes társ minden utazáshoz
A táska úgy lett tervezve, hogy ne csak kézben hordozható legyen – kivehető és állítható pánttal van felszerelve. Egy további speciális pánt is található rajta, amely a bőrönd fogantyújához való rögzítéshez használható, ami különösen hasznos lesz bármilyen utazás során.

Jellegzetes díszítések
Ez az elegáns kollekció még a legigényesebb és legkifinomultabb ízlést is meglepi. A Guess márka nagy 4G logója, amely a táska elején található, hangsúlyozza a kollekció elitizmusát, gyönyörű díszítést biztosít és egyben igazolja a laptop táska kiváló minőségét és eredetiségét.

A táskát a Guess márka engedélyével gyártották.

Műszaki adatok
- Kollekció: ZIP Leather Triangle
- Típus: Laptop táska
- Anyag: Műbőr
- Méretek: 31 x 41 x 6 cm
- Rekeszek száma: 2 nagy, 2 kicsi
- Szín: Lila
- Kompatibilitás: Maximum 16"-os képátlójú laptopokkal

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett