Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339214098 Márka: GUESS

Guess Triangle 4G laptop táska 16" - arany


Cikkszám: GUE003710-0 | EAN/Vonalkód: 3666339214098 | Márka: GUESS

Guess Triangle 4G laptop táska 16" - arany


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

30000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A ZIP Leather Triangle Laptop Táska tökéletes kombinációja annak, hogy maximális gondoskodást nyújtson értékes laptopod számára, ugyanakkor kifejezze elkötelezettségedet a Guess divatház iránt. Divatos kiegészítőkkel rendelkezni nem csak az aktuális kütyük vak követéséről szól. Kényeztesd magad klasszikus motívumokkal, amelyek sosem mennek ki a divatból, és tökéletesen reprezentálják hibátlan stílusérzékedet.

A szépség a klasszikusokban rejlik
Az elegancia életstílus. Mutasd meg kifinomult ízlésedet, amelyet tökéletesen kiemelhet egy ZIP Leather Triangle kollekcióból származó laptoptáska. A táskák különleges előnye az anyaguk, amelyből készültek - az ultra-puha öko-bőr a presztízst hangsúlyozza, és rendkívül kellemes használni. Az arany szerelvények luxus jelleget kölcsönöznek a táskának.

Hihetetlen funkcionalitás
A táskának fő rekesze van, amely kettős cipzárral záródik, valamint két belső zsebe, ahová minden, a mindennapi munkához szükséges kiegészítőt elhelyezhetsz. Plusz egy külső zseb is található kis tárgyak vagy további dokumentumok számára.

A tökéletes társ minden utazásodhoz
A táskát úgy tervezték, hogy ne csak kézben vihesd - levehető és állítható pánttal is felszerelték. Egy további speciális pánt a bőrönd fogantyújához való rögzítéshez nagyon hasznos lesz minden utazás során.

Jellegzetes díszítések
Ez az elegáns kollekció a legigényesebb és legkifinomultabb ízléseket is elbűvöli. A Guess márka nagy 4G logója, amely a táska elején található, hangsúlyozza a kollekció elitizmusát, gyönyörű dekoráció és egyben megerősíti a laptoptáska kiváló minőségét és eredetiségét.

A táskát a Guess márka licenc alatt gyártották.

Műszaki adatok:
Kollekció: ZIP Leather Triangle
Típus: Laptoptáska
Anyaga: Műbőr
Méretek: 31 x 41 x 6 cm
Rekeszek száma: 2 nagy, 2 kicsi
Szín: Arany
Kompatibilitás: Legfeljebb 16" képernyőátmérőjű laptopokhoz

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett