Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339173135 Márka: GUESS

Guess Sequin Script Metal tok iPhone 14 Pro-hoz - ezüst


Cikkszám: GUE003158-0 | EAN/Vonalkód: 3666339173135 | Márka: GUESS

Guess Sequin Script Metal tok iPhone 14 Pro-hoz - ezüst


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Sequin Script Metal: A Sequin Script Metal kollekció tokja rendkívül avantgárd dekoráció az iPhone-od számára - ennek köszönhetően a telefonod minden mozdulatnál ragyogni fog. Ez az egyedülálló védőtok sorozat a divat és az okostelefon tokok új trendjeinek meghatározója. A Sequin Script Metal lenyűgöz kifejező designjával és luxus karakterével - tökéletes választás azoknak, akik szeretik az avantgárd kiegészítőket.

Ragyogj és hívj fel magadra figyelmet: A tokok eredeti alternatívát nyújtanak a hétköznapi, monoton tokokkal szemben. Szembetűnő dizájnjuk több száz csillogó flitteren alapul, amelyeknek köszönhetően a telefonod úgy ragyog majd, mint a legragyogóbb csillag az éjszakai égbolton. Ez az exkluzív sorozat azoknak a nőknek szól, akik ki akarnak tűnni a tömegből és sugározni szeretnének eleganciát. A divatos flittereknek köszönhetően az iPhone-od a mindennapi öltözködésed luxus kiegészítőjévé válik. Az egészet egy vintage stílusú fém Guess logó egészíti ki, ami nemcsak a hitelesség garanciája, hanem a termék legmagasabb minőségének szimbóluma is.

Erős védelem a szilárd konstrukcióval: A stílusos védőtok nemcsak egyedi megjelenést, hanem védelmet is nyújt a sérülésekkel szemben. A tok szerkezete tartós és kopásálló poliuretánból készült, melyet a hátoldalon kemény polikarbonáttal erősítettek meg. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gomb borítás és port kivágás megtalálható rajta, és nem jelent akadályt a készülék mindennapi használata során sem. Ily módon nemcsak egy stílusos kiegészítőt kap az iPhone-od, hanem olyan védelmet is, amely lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig élvezhesd.

A terméket a Guess márka engedélyével gyártották.

Műszaki adatok:
- Gyűjtemény: Sequin Script Metal
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU/PC
- Szín: Ezüst
- Kompatibilitás: iPhone 14 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett