Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769308772 Márka: WOZINSKY

Wozinsky WSTCL1 Lightning / USB-C PD 27W kábel 1 m - fehér


Cikkszám: WSTCL1 | EAN/Vonalkód: 5907769308772 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky WSTCL1 Lightning / USB-C PD 27W kábel 1 m - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky WSTCL1 kábel Lightning - USB-C PD csatlakozókkal, akár 27W teljesítménnyel és 1 m hosszúsággal - fehér.

A Wozinsky WSTCL1 kábel nem csak a 27W Power Delivery technológiával történő gyors töltést biztosítja, hanem kivételes tartósságot és eleganciát is nyújt. A jól átgondolt tervezésnek és a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően ez a kábel még a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfelel. Akár gyorsan szeretné készülékét feltölteni, adatokat átvinni, vagy egyszerűen csak megbízható és stílusos kábelt keres - a Wozinsky WSTCL1 kábel a tökéletes választás.

A Wozinsky WSTCL1 kábel legfontosabb előnyei:
- Gyorsabb és hatékonyabb töltést biztosít a készülék számára. A kábel kompatibilis a Power Delivery protokollal.
- Legfeljebb 480 Mbps sebességgel továbbítja az adatokat. Felejtse el a hosszú várakozást fájlátvitel közben!
- Hosszú távú használatot garantál, még intenzív napi használat esetén is. A megerősített kábelkonstrukció kivételes tartósságot biztosít.
- Biztosítja a töltési folyamat stabilitását. Az ónbevonatú rézmegakadályozza az oxidációt, csökkenti az ellenállást, és ezáltal meghosszabbítja a kábel élettartamát.
- Kellemes tapintású, könnyen használható és tisztítható. Egyszerű és elegáns kialakítással rendelkezik.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: WSTCL1
- Csatlakozó típusa:
- USB-C (férfi)
- Lightning (férfi)
- Teljesítmény: 27W
- Hossz: 1 m
- Anyag: műanyag
- Szín: fehér

Gyors töltés a Power Delivery technológiával A Wozinsky WSTCL1 kábel modern 27W Power Delivery technológiával van felszerelve, amely jelentősen csökkenti a készülék töltéséhez szükséges időt. Ez a technológia nemcsak a töltést gyorsítja fel, hanem hatékonyabbá is teszi. Nagy sebességű adatátvitel A Wozinsky WSTCL1 kábel 480 Mbps sebességgel továbbítja az adatokat, ami azt jelenti, hogy nagy fájlok átvitele csak egy pillanatot vesz igénybe. Ez tökéletes megoldás a profik és azok számára, akik gyakran dolgoznak nagy fájlokkal és gyors hozzáférésre van szükségük adataikhoz. Kivételes tartósság és megerősített szerkezet A megerősített konstrukciónak köszönhetően a Wozinsky WSTCL1 kábel ellenáll a hajlításnak és csavarodásnak. Biztos lehet benne, hogy hosszú ideig kiváló állapotban marad. Hosszú távú használat Az ónbevonatú réz használata a Wozinsky WSTCL1 kábelben megakadályozza az oxidációt, amely kulcsfontosságú az alacsony ellenállás és a töltési stabilitás fenntartásához. Ez nemcsak a töltés hatékonyságát növeli, hanem jelentősen meghosszabbítja a kábel élettartamát is. Egyszerű és elegáns dizájn A Wozinsky WSTCL1 kábel egyszerű, mégis elegáns kialakítással rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik bármelyik készülékhez. A kiváló minőségű szilikon puhává és kellemes tapintásúvá teszi a kábelt, így könnyen használható és tisztítható.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett