Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339156725 Márka: GUESS

Guess Ring Stand Script Glitter MagSafe tok iPhone 14 Pro - lila


Cikkszám: GUE003426-0 | EAN/Vonalkód: 3666339156725 | Márka: GUESS

Guess Ring Stand Script Glitter MagSafe tok iPhone 14 Pro - lila


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Ring Stand Script Glitter MagSafe - Egyedi Guess tokok sorozata, amelyek stílusossá és divatossá tesznek téged. Tartós anyagok és kiváló kivitelezés. A kollekció elkészítéséhez csak a legjobb minőségű anyagokat használták. Minden tok erős és kemény polikarbonátból készült (hátlap), amely megerősíti a telefon hátulját a törés ellen. A készülék oldalain rugalmas termoplasztikus poliuretánt használtak, amely könnyű összeszerelést és szétszerelést biztosít, valamint védi a készülék oldalait a sérülésektől. A tokkal felszerelt telefon biztosan illeszkedik a kezedbe, és szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, ami növeli annak biztonságát és ellenállóképességét a rázkódásokkal szemben, és tompítja az ütéseket is. A tokok enyhén megemelt szélekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombfedéllel és portkivágással rendelkezik.

Minimalizmus, amely lenyűgöz - A kollekció egyediségét az arany Guess logó vintage stílusban hangsúlyozza. Ez a tiszta logó nemcsak még elegánsabbá teszi a tokot, hanem lehetőséget ad arra, hogy kitűnj a tömegből és kifejezd egyéni stílusod. Az arany Guess logó a kiváló dizájn és a legmagasabb minőség szimbóluma. Megfelelően elhelyezve a védőtokon, még luxusabbá és kifinomultabbá teszi a telefont. A Guess logó vonzza a figyelmet és felkelti a figyelmet, ami felbecsülhetetlen tulajdonság azoknak az embereknek, akik ki akarnak tűnni a tömegből és kifejezni egyedi stílusukat.

Kényelmes telefon töltés - A kollekciót egy MagSafe mágneses gyűrűvel gazdagították, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól felejtsd el a tok eltávolítását a telefon töltéséhez – a kollekció lehetővé teszi a telefon akkumulátorának kényelmes töltését anélkül, hogy aggódnod kellene a kamera véletlen sérülése miatt.

Tok állvánnyal - Ez a szokatlan tok egy nagyon praktikus gyűrűvel lett gazdagítva, amely nemcsak a készülék töltésére szolgál, hanem állványként is funkcionál, amelyre leteheted a telefont. Ennek a gyűrűnek köszönhetően kényelmesen bonyolíthatsz le videohívásokat és használhatod az iPhone multimédiás funkcióit anélkül, hogy a kezedet használnád.

A termék a Guess márka engedélye alapján készült.

Műszaki adatok:
- Kollekció: Ring Stand Script Glitter MagSafe
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU/PC
- Szín: Lila
- Kompatibilitás: iPhone 14 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett