Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339241100 Márka: GUESS

Guess Rhinestone Triangle tok Samsung Galaxy S24+ - arany


Cikkszám: GUE003661-0 | EAN/Vonalkód: 3666339241100 | Márka: GUESS

Guess Rhinestone Triangle tok Samsung Galaxy S24+ - arany


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Rhinestone Triangle

A legújabb exkluzív védőtöksorozat a Samsung Galaxy telefonokhoz új divathatárokat szab a telefonos tokok stílusában. A Rhinestone Triangle kifinomult dizájnjával és luxus jellegével lenyűgöz - tökéletes választás azoknak, akik szeretik az avantgárd kiegészítőket.

Felejtsd el az unalmas kinézetet

A tokok egyedülálló alternatívát nyújtanak az unalmas és konzervatív hagyományos tokok helyett. A kollekció figyelemfelkeltő, köszönhetően a beágyazott csillogórétegnek, amelyet több száz kristály borít, melyek minden mozdulattal ragyognak. Ezt az egyedülálló sorozatot olyan nők számára alkották meg, akik szeretnek kitűnni a tömegből, és ragyogni mint a csillagok. A csillogórétegbe ágyazott kristályok révén az iPhone, amely ezzel a tokkal van felszerelve, rendkívül luxus kiegészítője lehet a mindennapi öltözködésnek. Ezt a kifinomult kollekciót a Guess divatház logójával ellátott háromszögletű folt egészíti ki, amely megerősíti a termék eredetiségét és magas minőségét.

Kiváló kivitelezés

A kollekció előállításához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. Minden tok erős és kemény polikarbonátból (hátlap) készült, amely megerősíti a telefon hátulját a törések ellen. Az eszköz oldalain rugalmas termoplasztikus poliuretán található, amely megkönnyíti az összeszerelést és szétszerelést, valamint védi az eszköz oldalait a sérülésektől. Az ezzel a tokkal felszerelt telefon biztonságosan illeszkedik a kezedbe, és szinte tökéletesen illeszkedik az eszközhöz, ami növeli a biztonságát és ütésállóságát, valamint véd az ütések ellen. A tok enyhén megemelt élekkel rendelkezik, így a kijelző és a kameralencse védve van a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombborítóval és portkivágással rendelkezik.

A terméket a Guess márka licencével gyártották.

Műszaki adatok
Gyűjtemény: Rhinestone Triangle
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Arany
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24+ S926

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett