Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339153540 Márka: GUESS

Guess Rhinestone Metal Logo tok iPhone 15 Pro - sárga


Cikkszám: GUE003116-0 | EAN/Vonalkód: 3666339153540 | Márka: GUESS

Guess Rhinestone Metal Logo tok iPhone 15 Pro - sárga


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Rhinestone Metal Logo

Ez az iPhone-ok számára készült, rendkívül exkluzív védőtok sorozat új divathatárokat szab az okostelefon tokok stílusában. A Rhinestone Metal Logo kitűnik kifejező dizájnjával és luxus karakterével – tökéletes választás azok számára, akik szeretik az avantgárd kiegészítőket.

Ragyogj és vonzd magadra a figyelmet

A tokok egyedülálló alternatívát jelentenek az unalmas és konzervatív hagyományos tokokhoz képest. A kollekció több száz csillogó kristályának köszönhetően minden mozdulattal elkapja a tekinteteket. Ez az egyedülálló sorozat azoknak a nőknek készült, akik szeretik kiemelkedni a tömegből, ragyogni és csillogni, mint a csillagok. A két csodálatosan kontrasztos színben pompázó kristályok teszik a tokot rendkívül luxus kiegészítővé a mindennapi stílushoz.

Ez a kifinomult kollekció egy fém címkével van kiegészítve, amelyen a Guess divatház logója található, ami szavatolja a termék eredetiségét és legmagasabb minőségét.

Masszív szerkezet, erős védelem

A stílusos védőtok, egyedi megjelenése mellett, védelmet is nyújt a sérülések ellen. A tok szerkezete tartós és kopásálló poliuretánból készült, hátul pedig kemény polikarbonáttal lett megerősítve. A tok tökéletesen illeszkedik, rendelkezik minden gombfedővel és port kivágással, nem zavarja a mindennapi használatát a készüléknek. Így nemcsak egy stílusos kiegészítőt kap az iPhone-jához, hanem olyan védelmet is, amely lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig élvezze azt.

A terméket a Guess márka licenc alapján gyártják.

Műszaki adatok

Kollekció: Rhinestone Metal Logo
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC
Szín: Sárga
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett