Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339345587 Márka: GUESS

Guess Peony Script Logo MagSafe iPhone 16 Pro tok - Fehér


Cikkszám: GUE004042-0 | EAN/Vonalkód: 3666339345587 | Márka: GUESS

Guess Peony Script Logo MagSafe iPhone 16 Pro tok - Fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Peony Script Logo MagSafe
A Guess Peony Script Logo MagSafe egy exkluzív védőtok kollekció, amely egyesíti a kivételes funkcionalitást és a stílusos, egyedi dizájnt. Ezt a kollekciót azok számára tervezték, akik nemcsak telefonjuk biztonságát, hanem elegáns megjelenését is fontosnak tartják. Minden tok ebben a sorozatban a jó ízlés igazi kifejezője, kiváló minőségű kivitelezéssel és egyedülálló esztétikával.

Adj stílust és eleganciát!
A tokok felső rétege finom, ökológiai bőrrel van borítva, amelyet a Guess márkára jellemző emblémák díszítenek. Ezt a különleges kollekciót egy szép arany márkalogó teszi teljessé. A tokok nemcsak lenyűgöző vizuális hatást nyújtanak, hanem garantálják telefonod biztonságát a nem kívánt karcolásokkal és sérülésekkel szemben.

Részletek iránti odafigyelés
A gondosan illesztett méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan csillapítja az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és a gombokhoz. A tok oldalai elég rugalmasak ahhoz, hogy a tok könnyedén fel- és leszerelhető legyen, de legfőképp a készülék keretét tökéletesen védik az ütések és sérülések ellen. Az enyhén emelt külső szélek pedig megvédik a telefon kijelzőjét, míg a kamerának emelt peremei megóvják az optikát a törésektől és karcolásoktól.

Töltsd vezeték nélkül telefonodat!
A tokok mágneses gyűrűvel vannak ellátva, ami kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, így biztosítva a gyors és egyszerű töltést. A tokba épített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és erős tapadást biztosítanak az iPhone számára a MagSafe töltőn.

A tokot a Guess márka engedélyével gyártották.

Műszaki adatok

Kolekció: Peony Script Logo MagSafe

Típus: Hardcase

Anyag: TPU/PC/Ökológiai bőr

Szín: Fehér

Kompatibilitás: iPhone 16 Pro 6.3"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett