Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363436 Márka: Hurtel

Liquid Silicone MagSafe tok iPhone 16 Pro - sötétzöld


Cikkszám: Liquid Silicone Case MagSafe for iPhone 16 Pro Dark green | EAN/Vonalkód: 5907769363436 | Márka: Hurtel

Liquid Silicone MagSafe tok iPhone 16 Pro - sötétzöld


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Liquid Silicone MagSafe tok iPhone 16 Pro - sötétzöld Élvezze az egyedülálló kényelmet a Liquid Silicone MagSafe tokkal. Nemcsak hatékonyan védi telefonját, hanem megkönnyíti a mágneses kiegészítők, például az induktív töltők vagy pénztárcák használatát is a MagSafe funkciónak köszönhetően. Az kivételesen sima folyékony szilikon felület érintésre kellemes, miközben könnyedséget biztosít. A Liquid Silicone MagSafe tokkal telefonja mindig biztonságban, tiszta és akcióra kész lesz.

Specifikáció:
- Széria: Liquid Silicone MagSafe tok
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- Anyag: TPU
- Kiegészítő jellemzők: kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: sötétzöld

A Liquid Silicone MagSafe tok legfontosabb előnyei:
- Megkönnyíti a MagSafe kiegészítők használatát. Könnyedén csatlakoztathat induktív töltőt, mágneses tartót vagy pénztárcát. Az erős mágnesek stabil kapcsolatot biztosítanak.
- A tok megerősített szerkezete védi a telefont az esés okozta károktól. A nagy szilárdságú anyag kiváló védelmet nyújt.
- Véd a szennyeződésektől és ujjlenyomatoktól. A tok felülete porálló és könnyen tisztítható.
- Átgondolt kialakítás védi a képernyőt és a kamerát a karcolásoktól. Az emelt szélek megakadályozzák a közvetlen érintkezést a felületekkel.
- A folyékony szilikon kellemes tapintású érzetet biztosít. Az anyag könnyű és kényelmes a mindennapi használatra.

Mágneses kiegészítők karnyújtásnyira
A Liquid Silicone MagSafe tokban a MagSafe funkció használata igazi élvezet. Az erős mágnesek lehetővé teszik, hogy könnyedén csatlakoztasson induktív töltőt, mágneses tartókat és egyéb kiegészítőket. Nem kell többé levennie a tokot a telefon teljes kapacitásának használatához.

Megvédi a telefonját a károsodástól
A Liquid Silicone MagSafe tok megerősített szerkezete védi a telefonját a nem kívánt leesés következményeitől. A tok tartós anyagból készült és elnyeli az ütéseket, minimalizálva a készülék károsodásának kockázatát.

Puhaság, ami jó érzés tapintásra
A Liquid Silicone MagSafe tok lenyűgöz a folyékony szilikon puhaságával, amely bőrbarát. Az anyag nemcsak könnyű, hanem nagyon tartós is, ami hosszú távú kényelmet és védelmet biztosít. A stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációja.

Tisztaság és esztétika minden nap
Egy speciális, ujjlenyomat-ellenálló bevonatnak köszönhetően a telefonja mindig újnak tűnik. Könnyedén eltávolíthat bármilyen szennyeződést, ami tovább növeli a használati kényelmet.

Képernyő és lencse biztonság
A Liquid Silicone MagSafe tok emelt szélei megvédik a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól. Ennek köszönhetően a telefonja mindig biztonságban van, még akkor is, ha a kijelző lefelé néz. Ez tökéletes megoldás azok számára, akik minden részletre figyelnek.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett