Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339171360 Márka: GUESS

Guess MagSafe Metal Script Logo indukciós powerbank 5W 3000mAh - arany


Cikkszám: GUE003262-0 | EAN/Vonalkód: 3666339171360 | Márka: GUESS

Guess MagSafe Metal Script Logo indukciós powerbank 5W 3000mAh - arany


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Metal Script Logo MagSafe indukciós powerbank 3000mAh 5W

Ez a kivételes powerbank a luxus kiegészítőket kereső emberek kedvence lesz. Ez az eszköz tökéletes választás az igényes vásárlók számára, hiszen ötvözi a kiváló megjelenést a fejlett technológiával. Segítségével kihangsúlyozhatod az egyedi ízlésed és a kifinomult esztétikai érzéked, miközben nem kell aggódnod a telefonod lemerülő akkumulátora miatt.

Minőség és elegancia, amely lenyűgöz
Csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták ennek az elegáns powerbanknak a gyártásához. Az eszköz teteje rendkívül tartós alumíniummal van bevonva, amely biztos fogást és hosszú távú hibátlan megjelenést garantál. A termék exkluzivitását a nagy méretű, vintage stílusú fém Guess logó hangsúlyozza, amely a hitelesség és a legmagasabb minőség megerősítését is jelenti.

Kis méretek, de nagy teljesítmény
A 3,000 mAh kapacitású vezeték nélküli powerbank biztosítja számodra a szükséges további energiát a telefonod számára, amikor csak szükséged van rá. Az akkumulátor kapacitása teljes mértékben elegendő ahhoz, hogy feltöltse a smartphone akkumulátorát. Kis méretei és kompakt kialakítása révén az eszköz akár egy kis táskába vagy zsebbe is belefér.

Vezeték nélküli töltés!
A Metal Script Logo MagSafe powerbank lehetővé teszi a mobil eszközök töltését Qi és MagSafe töltési technológiával - a tökéletesen illeszkedő mágneseknek köszönhetően az eszköz szorosan tapad a telefonhoz, és azonnal megkezdi az energiaátvitelt. Az indukciós töltés tökéletes megoldás mindenkinek, aki értékeli a kényelmes és funkcionális megoldásokat - ennek köszönhetően nem lesz szükséged további kábelekre a telefonod töltéséhez.

Intuitív töltöttség kijelző
A kiegészítő beépített LED-ekkel van felszerelve, amelyek jelzik az akkumulátor töltöttségi szintjét. Így mindig tudod, mikor kell feltölteni a powerbankot, hogy az eszköz mindig használatra kész legyen. A zöld fény a vezeték nélküli töltést jelzi, míg a kék fény az akkumulátor töltöttségi szintjét mutatja.

Sokoldalúság és kompatibilitás
Az eszköz USB-C porttal van felszerelve, amely egyaránt szolgál az eszközök töltésére és a powerbank feltöltésére. A csomag tartalmaz egy USB-C kábelt, amely lehetővé teszi mind a telefon, mind a powerbank feltöltését.

A terméket Guess márka licenc alatt gyártották.

Műszaki adatok:
- Kollekció: Metal Script Logo MagSafe
- Típus: Vezeték nélküli powerbank
- Anyag: Alumínium/Szilikon
- Kapacitás: 3000 mAh / 3.7V / 11.1Wh
- Méretek: 83x60x14 mm
- Vezeték nélküli töltési teljesítmény: 5W (Max)
- USB-C bemenet: 5V⎓2.0A
- USB-C kimenet: 5V⎓2.4A
- Áramellátás: USB-C
- Szín: Arany

A csomag tartalma:
- 1x Guess Metal Script Logo MagSafe powerbank
- 1x USB-C kábel 30cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett