Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339170141 Márka: GUESS

Guess MagSafe 4G Strassed Metal Logo induction power bank 5W 3000mAh - fekete


Cikkszám: GUE003263-0 | EAN/Vonalkód: 3666339170141 | Márka: GUESS

Guess MagSafe 4G Strassed Metal Logo induction power bank 5W 3000mAh - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Egy rendkívüli power bank, amely biztosan elnyeri azok tetszését, akik luxus kiegészítőkre vágynak. Ez a készülék abszolút alapdarab az igényes ügyfelek számára, akik a kiváló megjelenést és a fejlett technológiát ötvözik. Ezzel hangsúlyozhatod egyedi ízlésedet és kifinomult esztétikai érzékedet, anélkül, hogy aggódnod kellene a telefonod lemerült akkumulátora miatt.

Minőség és elegancia, ami lenyűgöz
Csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel ennek az elegáns power banknak az előállításához. Az eszköz teteje rendkívül tartós alumíniummal van bevonva, amely biztos fogást garantál és hosszú ideig kifogástalan megjelenést biztosít. Az eszközt egy gyönyörű, jellegzetes arany 4G logó díszíti, ami megerősíti a termék legmagasabb minőségét és hitelességét. A jellegzetességet és a presztízst fokozza a kristályokkal kirakott gyűrű, amely gyönyörűen csillog a nappali fényben, felhívva a figyelmet a smartphoneodra és luxus karaktert adva neki.

Kis méretek, de nagy erő
A 3000 mAh vezeték nélküli Power Bank biztosan ellátja telefonodat minden szükséges plusz energiával, amikor csak szükséged van rá. Az akkumulátor kapacitása teljes mértékben elegendő a smartphone akkumulátorának feltöltéséhez. Kis méretei és kompakt mérete lehetővé teszi, hogy akár egy kis táskába vagy zsebbe is beleférjen. A legújabb technológia használatának köszönhetően biztosak lehetünk a biztonságban. Az akkumulátor cellái védelmet nyújtanak a túltöltés, a túlfeszültség vagy a túlmelegedés ellen.

Vezeték nélküli töltés!
A 4G Strassed Metal Logo MagSafe power bank lehetővé teszi a mobil eszközök Qi és MagSafe töltési technológiával történő töltését - a tökéletesen illeszkedő mágneseknek köszönhetően az eszköz szorosan tapad a telefonhoz és azonnal megkezdi az energiaátvitelt. Az induktív töltés tökéletes megoldás mindazok számára, akik kényelmes és funkcionális megoldásokat értékelnek - ennek köszönhetően többé nem lesz szükséged további kábelekre a telefonod töltéséhez.

Intuitív töltésállapot kijelzés
A tartozék beépített LED-ekkel van felszerelve, amelyek az akkumulátor töltöttségi állapotát jelzik. Ennek köszönhetően mindig tudni fogod, mikor kell feltölteni a power bankot, hogy biztosítsd, hogy az eszköz mindig készen álljon a használatra. A zöld fény a vezeték nélküli töltést jelzi, míg a kék fény az akkumulátor töltöttségi állapotát mutatja.

Sokoldalúság és kompatibilitás
Az eszköz USB-C porttal van felszerelve, amely eszközök töltőportjaként és a power bank töltőbemeneteként is szolgál. A készlet tartalmaz egy USB-C kábelt, amely lehetővé teszi a telefon és a power bank töltését egyaránt. A terméket a Guess márka licencével gyártották.

Műszaki adatok:
Kollekció: 4G Strassed Metal Logo MagSafe
Típus: Vezeték nélküli Power Bank
Anyag: Alumínium/Szilikon
Kapacitás: 3000 mAh / 3.7V / 11.1Wh
Méretek: 83x60x14 mm
Vezeték nélküli töltési teljesítmény: 5W (Max)
USB-C bemenet: 5V⎓2.0A
USB-C kimenet: 5V⎓2.4A
Tápegység: USB-C
Szín: Fekete
Tartozékok: 1x Guess Metal Script Logo MagSafe Powerbank, 1x USB-C kábel 30cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett