Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339171353 Márka: GUESS

Guess MagSafe Metal Script Logo induction powerbank 5W 3000mAh - fekete


Cikkszám: GUE003261-0 | EAN/Vonalkód: 3666339171353 | Márka: GUESS

Guess MagSafe Metal Script Logo induction powerbank 5W 3000mAh - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Metal Script Logo MagSafe Induction powerbank 3000mAh 5W

Egy rendkívüli powerbank, amely bizonyosan elnyeri a luxus kiegészítők kedvelőinek tetszését. Ez a készülék abszolút kötelező darab az igényes vásárlók számára, kombinálva a kiváló megjelenést a fejlett technológiával. Segítségével hangsúlyozhatja egyedi ízlését és kifinomult esztétikai érzékét, anélkül, hogy a telefon lemerült akkumulátora miatt kellene aggódnia.

Minőség és elegancia, ami lenyűgöz
Csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel ennek az elegáns powerbanknek a gyártásához. A készülék teteje rendkívül tartós alumíniummal van bevonva, amely biztosítja a stabil fogást és a hosszú távú hibátlan megjelenést. A termék exkluzivitását a nagy méretű, arany színű vintage stílusú Guess logó hangsúlyozza, amely szintén igazolja a termék hitelességét és legmagasabb minőségét.

Kis méretek, de nagy teljesítmény
A 3,000 mAh vezeték nélküli powerbank bizonyosan biztosítja a telefon számára a szükséges plusz energiát, amikor arra szükség van. Az akkumulátor kapacitása teljes mértékben elegendő ahhoz, hogy feltöltse okostelefonját. A kis méretek és kompakt kialakítás révén a készülék akár egy kis táskába vagy zsebbe is elfér. A legújabb technológia alkalmazásával gyártott termékkel biztosítani tudjuk a biztonságot. A cellák védenek a túltöltés, a túlfeszültség vagy a túlmelegedés ellen.

Töltés vezeték nélkül!
A Metal Script Logo MagSafe powerbank lehetővé teszi a mobil eszközök töltését Qi és MagSafe töltési technológiával - a tökéletesen illeszkedő mágneseknek köszönhetően a készülék szorosan tapad a telefonhoz és azonnal megkezdi az energiaátvitelt. Az induktív töltés tökéletes megoldás mindazok számára, akik értékelik a kényelmes és funkcionális megoldásokat - többé nincs szükség további kábelekre a telefon töltéséhez.

Intuitív töltésállapot kijelzés
A kiegészítő beépített LED-ekkel van felszerelve, amelyek jelzik az akkumulátor töltöttségi állapotát. Így mindig tudni fogja, mikor kell újratölteni a powerbanket, hogy a készülék mindig készen álljon a használatra. A zöld fény jelzi a vezeték nélküli töltés folyamatát, míg a kék fény az akkumulátor töltöttségi állapotát mutatja.

Sokoldalúság és kompatibilitás
A készülék USB-C porttal van felszerelve, amely egyaránt szolgál a készülék töltésére és a powerbank feltöltésére. A csomag egy USB-C kábelt tartalmaz, amely lehetővé teszi mind a telefon, mind a powerbank feltöltését. A terméket a Guess márka licencének alapján gyártották.

Műszaki adatok
Gyűjtemény: Metal Script Logo MagSafe
Típus: Vezeték nélküli powerbank
Anyag: Alumínium/Szilikon
Kapacitás: 3000 mAh / 3.7V / 11.1Wh
Méretek: 83x60x14 mm
Vezeték nélküli töltési teljesítmény: 5W (Max)
USB-C bemenet: 5V⎓2.0A
USB-C kimenet: 5V⎓2.4A
Tápellátás: USB-C
Szín: Fekete
Tartozékok: 1x Guess Metal Script Logo MagSafe powerbank, 1x USB-C kábel 30cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett