Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339173920 Márka: GUESS

Guess Leather 4G Triangle Strass tok Samsung Galaxy Z Fold 5 - barna


Cikkszám: GUE003054-0 | EAN/Vonalkód: 3666339173920 | Márka: GUESS

Guess Leather 4G Triangle Strass tok Samsung Galaxy Z Fold 5 - barna


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A különleges, egyedi tervezésű tok a neves Guess divatházzal együttműködésben készült - tökéletes választás a modern kiegészítők kedvelőinek. Elengedhetetlen kiegészítője azoknak, akik nagyra értékelik a stílust és a presztízst, ugyanakkor elegáns megjelenést szeretnének, miközben átfogó védelmet biztosítanak okostelefonjuk számára.

Szilárd kialakítás
Ez az elegáns tok nemcsak a felhasználó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen sérülésekkel és ütésekkel szemben. A gondosan illeszkedő méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan nyeli el az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, bármilyen körülmények között. A tok innovatív kialakítása tartós poliuretán alapú, amely nemcsak ellenáll a mindennapi kopásnak, hanem hosszú időn keresztül megőrzi esztétikáját.

Egyedi megjelenés
Egyediségét a finom öko-bőr emeli ki, amely eleganciát és finom bájt kölcsönöz. A gyűjtemény egyediségét a magas minőségű, öko-bőrre alkalmazott 4G nyomat emeli ki, amely stílust és eleganciát kölcsönöz. A kifinomult gyűjteményt egy Guess logós javítás egészíti ki, amely jellegzetes háromszög alakú, kristályokkal díszített, és kiemelkedik az egész dizájn hátteréből, hangsúlyozva exkluzív jellegét. A termék a Guess márka engedélyével készült.

Műszaki adatok
Gyűjtemény: Leather 4G Triangle Strass
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/Öko-bőr
Szín: Barna
Kompatibilitás: Samsung Galaxy Z Fold5 F946

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett