Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339173906 Márka: GUESS

Guess Leather 4G Diamond Triangle tok Samsung Galaxy Z Fold 5 - fekete


Cikkszám: GUE003052-0 | EAN/Vonalkód: 3666339173906 | Márka: GUESS

Guess Leather 4G Diamond Triangle tok Samsung Galaxy Z Fold 5 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az exkluzív tok egyedi designnal a neves Guess divatházzal együttműködve készült - tökéletes választás a modern kiegészítők rajongóinak. Egy elengedhetetlen kiegészítő a stílust és presztízst értékelők számára, miközben elegáns megjelenést biztosít és átfogó védelmet nyújt okostelefonjuk számára.

Szilárd szerkezet
Ez az elegáns tok nemcsak a felhasználó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem elsősorban a készülék biztonságát garantálja a véletlen sérülések és ütődések ellen. A gondosan illeszkedő méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli az esetleges eséseket, miközben bármilyen körülmények között teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz. A tok innovatív kialakítása tartós poliuretán alapú, amely nemcsak az ellenállást biztosítja a mindennapi kopással szemben, hanem hosszú távon megőrzi esztétikáját is.

Egyedi megjelenés
Ennek a kollekciónak az egyediségét a finom ökológiai bőr hangsúlyozza, amely hozzáadja az eleganciát és a finom bájt. Az egyedi karakter a kiváló minőségű 4G nyomtatással ellátott ökológiai bőrön rejlik, amely stílust és eleganciát kölcsönöz neki. Ezt a kifinomult kollekciót a tokon található Guess logóval ellátott folt egészíti ki, amely jellegzetes háromszög alakú, kristályokkal díszített, és kiemelkedik az egész design háttérből, hangsúlyozva kivételes jellegét.

Termék a Guess márka licenc alapján készült.

Műszaki adatok:
Kollekció: Leather 4G Triangle Strass
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/Öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: Samsung Galaxy Z Fold5 F946

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett