Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339299187 Márka: GUESS

Guess IML Virágok Gyöngy Pánttal MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - lila


Cikkszám: GUE003944-0 | EAN/Vonalkód: 3666339299187 | Márka: GUESS

Guess IML Virágok Gyöngy Pánttal MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - lila


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Guess IML Csillogó Kör MagSafe egy exkluzív védőtok sorozat, amely kiváló funkcionalitást és stílusos, egyedi dizájnt egyesít. Ezt a kollekciót azoknak tervezték, akik nemcsak telefonjuk biztonságát, hanem elegáns megjelenését is fontosnak tartják. Minden tok ebből a sorozatból a jó ízlés valódi kifejezése, amely kiváló minőségű kidolgozást és megismételhetetlen esztétikát kínál.

Adj stílust és eleganciát! A tok elegáns, virágos mintával büszkélkedhet, amely finom és stílusos jelleget kölcsönöz neki. Az arany MagSafe gyűrű és az arany logó finoman emeli ki az kiegészítő luxus megjelenését. A tok középső részén egy színes kör található, amely harmonikusan illeszkedik az egész mintához, kontrasztot és bájt kölcsönözve neki. A teljes összhatást egy gyöngy medál egészíti ki, amely a tok színvilágával van összehangolva, így további díszítő és funkcionális elemet képez.

Figyelem a részletekre! A gondosan illesztett méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan csillapítja az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz. A tok oldalai kellően rugalmasak ahhoz, hogy problémamentesen fel- és leszerelhető legyen, elsődlegesen pedig tökéletesen védi az eszköz keretét az ütések vagy esetleges sérülések ellen. Emellett a kissé megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérüléstől, míg a kamera lencséje körül megemelt élek védik az optikát a törés vagy karcolás ellen.

Töltsd fel telefonodat vezeték nélkül! A tok mágneses gyűrűvel van ellátva, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, gyors és egyszerű töltést biztosítva. A tokba épített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználói telefonhoz, erős tapadást biztosítva az iPhone-nak a MagSafe töltőhöz. A mágneses gyűrű tökéletesen illeszkedik a tok dizájnjához és vele egységet képez.

A Guess márkájú licenc alapján készült.

Műszaki adatok:

Kolekció: IML Virágok Gyöngy Pánttal MagSafe

Típus: Keménytok

Anyag: TPU/PC

Szín: Lila

Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max 6.9"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett