Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339323318 Márka: BMW

BMW BMHMP16X23RDCLK iPhone 16 Pro Max 6.9" fekete/fekete keménytok Sign Leather Textured And Line MagSafe tok


Cikkszám: BMW000914-0 | EAN/Vonalkód: 3666339323318 | Márka: BMW

BMW BMHMP16X23RDCLK iPhone 16 Pro Max 6.9" fekete/fekete keménytok Sign Leather Textured And Line MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az exkluzív BMW tok a Sign Leather Textured And Line MagSafe kollekcióból a világ egyik legnépszerűbb autóipari vállalatának aláírásával ellátott, egyedülálló minőségű tok.

Egyedi megjelenés, kivételes minőség A különleges minta vonzza a figyelmet, amely tökéletesen kiemeli a kollekció egyediségét. A sima és gyémántmintázatú bőr kombinációja rendkívül elegáns motívumot alkot, amely egyedi karaktert ad telefonjának. Az eredeti dizájnt egy vékony vonal gazdagítja, amely dinamikus és modern jelleget kölcsönöz ennek a kollekciónak. Ennek a lenyűgöző kollekciónak a kiegészítő eleme egy kis fém BMW logó, amely egyben a termék magas minőségét és hitelességét is igazolja.

Részletekre való figyelem A Sign Leather Textured And Line MagSafe a kiváló design és funkcionalitás abszolút kvintesszenciája. A tok gyártásához a kollekcióhoz a legmagasabb minőségű marhabőrt használták fel, amely nemcsak esztétikus megjelenést, hanem évekre szóló tartósságot is biztosít. Enyhén megemelt élei a képernyő és a kamerák lencséi körül védelmet nyújtanak a karcolások ellen, míg a rugalmas és puha TPU oldalak gyors és egyszerű felszerelést tesznek lehetővé. A tokok minden szükséges kivágást tartalmaznak a portok számára és integrált gombfedőkkel rendelkeznek.

Töltse telefonját vezeték nélkül! A tokok mágneses gyűrűvel vannak felszerelve, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. A tokokba épített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához és biztosítják az iPhone erős tapadását a MagSafe töltőhöz.

A tok BMW licensz alapján készült. Műszaki adatok Kollekció: Sign Leather Textured And Line MagSafe Típus: Keménytok Anyag: Valódi bőr/TPU/PC Szín: Fekete Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max 6.9"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett