Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339299002 Márka: GUESS

Guess IML Flowers With Pearl Strap MagSafe tok iPhone 16 - zöld


Cikkszám: GUE003937-0 | EAN/Vonalkód: 3666339299002 | Márka: GUESS

Guess IML Flowers With Pearl Strap MagSafe tok iPhone 16 - zöld


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Guess IML Glitter Circle MagSafe egy exkluzív védőtok sorozat, amely egyesíti a kivételes funkcionalitást és a stílusos, egyedi dizájnt. Ez a kollekció azok számára készült, akik nemcsak a telefonjuk biztonságát, hanem az elegáns megjelenést is nagyra értékelik. Minden tok ebben a sorozatban a jó ízlés valódi kifejezése, amely kiváló minőségű kivitelezést és egyedi esztétikát kínál.

Adj stílust és eleganciát! A tok elegáns, virágmintás kialakítással tűnik ki, amely kifinomult és stílusos karaktert kölcsönöz neki. Az arany MagSafe gyűrű és a finom arany logó hangsúlyozzák az kiegészítő luxus megjelenését. A tok közepén egy színes kör található, amely harmonikusan illeszkedik a teljes mintához, kontrasztot és bájt adva hozzá. Az egészet egy gyöngy fityegő teszi teljessé, amely a tok színvilágában marad, extra dekoratív és funkcionális elemet biztosítva.

Részletekre való odafigyelés A gondosan illeszkedő méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan tompítja az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és a gombokhoz. A tok oldalai kellően rugalmasak ahhoz, hogy problémamentesen lehessen fel- és leszerelni, de elsődlegesen tökéletesen védik a készülék keretét a ütésekkel és potenciális sérülésekkel szemben. A finoman megemelt külső szélek védelmet nyújtanak a telefon kijelzőjének, míg a kamera lencséje körüli megemelt külső szélek védik az optikát a töréstől vagy karcolódástól.

Töltsd fel telefonodat vezeték nélkül! A tokokat mágneses gyűrűvel látták el, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és könnyű töltést. A tokokba épített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és erős kapcsolatot biztosítanak az iPhone és a MagSafe töltő között. A mágneses gyűrű tökéletesen illeszkedik a tok dizájnjába, és szerves egységet alkot vele.

A tok a Guess márka engedélyével készült.

Műszaki adatok

Kolekció: IML Flowers With Pearl Strap MagSafe

Típus: Hardcase

Anyag: TPU/PC

Szín: Zöld

Kompatibilitás: iPhone 16 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett