Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913004111 Márka: DUX DUCIS

Etui Dux Ducis Skin Pro iPhone 16-hoz klapottal és kártyatartóval - fekete tok


Cikkszám: DUX DUCIS SKin Pro Apple iPhone 16 Black | EAN/Vonalkód: 6934913004111 | Márka: DUX DUCIS

Etui Dux Ducis Skin Pro iPhone 16-hoz klapottal és kártyatartóval - fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

4500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Etui Dux Ducis Skin Pro iPhone 16-hoz klapottal és kártyatartóval - fekete tok

A Dux Ducis Skin Pro nemcsak megvédi telefonodat, hanem megkönnyíti mindennapjaidat is a kivételes dizájnjának köszönhetően. Ezzel a kényelmes klapottal ellátott tokkal a legmagasabb szintű védelemben részesülhetsz, miközben elegáns stílusodat is kiemelheted. Védelmet nyújt karcolások, szennyeződések, zsíros foltok és rázkódások ellen. A tok egy zsebet is tartalmaz fontos dokumentumok számára. Az átalakítható állvány funkciójával kényelmesen nézheted a filmeket és képeket, míg rugalmas kerete megkönnyíti a fel- és levételt.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Skin Pro
- Kompatibilitás: iPhone 16
- További jellemzők: pénztárca, állvány
- Anyag: TPU, PU
- Szín: fekete

A Dux Ducis Skin Pro tok legfontosabb előnyei:
- Hosszú távú használatnak is ellenáll. Syntetikus PU bőrből és rugalmas TPU-ból készült, ötvözve a tartósságot és az eleganciát.
- Fontos dokumentumaid mindig kéznél lesznek. A klapotban egy kényelmes zseb található hitelkártyák vagy dokumentumok számára.
- Gondoskodik arról, hogy telefonod sértetlen maradjon. Védelmet nyújt különféle veszélyek ellen: karcolások, szennyeződések, zsíros foltok és rázkódások ellen.
- Kényelmes film- és fotónézés. A klapot könnyedén állvánnyá alakítható.
- Nagyon könnyű fel- és levenni. Rugalmas TPU kerettel rendelkezik.

Kényelem a részletekben
A Dux Ducis Skin Pro tok ötvözi a tartósságot az eleganciával. Syntetikus PU bőrből és rugalmas TPU-ból készült, védelmet és stílust biztosít. Függetlenül attól, hogy irodában vagy városban vagy, a tok eleganciát kölcsönöz, miközben védi telefonodat.

Gondtalan hozzáférés a telefonhoz és a dokumentumokhoz
A Dux Ducis Skin Pro tokkal fontos dokumentumok és kártyák mindig kéznél vannak. A klapottban található zseb biztosítja, hogy ne kelljen aggódnod azok biztonságáért. Ideális megoldás azok számára, akik értékelik a funkcionalitást és a rendszerezettséget.

Biztonságosan védi telefonodat
A karcolások, szennyeződések, zsíros foltok és rázkódások elleni védelem alapvető. A Dux Ducis Skin Pro tok gondoskodik arról, hogy telefonod sokáig szép maradjon, károk nélkül.

Kényelem és praktikusság
A filmek, a videók és a fényképek kényelmes nézése a Dux Ducis Skin Pro tok további előnye. A klapot könnyedén állvánnyá alakítható, lehetővé téve a kényelmes médiafogyasztást. Tökéletes megoldás a hosszú órákon át tartó szórakozáshoz.

Könnyű használat minden helyzetben
A rugalmas keretnek köszönhetően a Dux Ducis Skin Pro tok rendkívül könnyen fel- és levehető. Ez azt jelenti, hogy gyorsan igazíthatod telefonod megjelenését az alkalomhoz, felesleges erőfeszítés és a készülék megsérülésétől való félelem nélkül.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett